El PSPV-PSOE de Sogorb presenta una denúncia en l'Agència Antifrau contra el regidor de Parcs i Jardins i l'alcaldessa per possible fraccionament de contractes en la reforma del parc la Glorieta

Mouriño demana explicacions a l'alcaldessa davant la “absoluta” falta de transparència en la contractació

Política 18 de mayo de 2022 Redacció Redacció
2022-05-16 Segorbe La Glorieta

El PSPV-PSOE de Sogorb ha presentat una denúncia davant l'Agència Antifrau de la Generalitat Valenciana contra el regidor de Parcs i Jardins, José Francisco Muñoz, i l'alcaldessa del PP de Sogorb, Mari Carmen Climent, per un possible delicte de fraccionament de contractes en la substitució de les tanques i embelliment dels jardins de la Glorieta. Segons s'explica en la denúncia, aquestes millores es van adjudicar amb un contracte menor de serveis, sense sol·licitar diversos pressupostos, sense licitació, amb contractació verbal i amb un possible fraccionament de contracte.

En aquest sentit, la portaveu del grup municipal socialista, Inma Mouriño, ha afirmat que “l'alcaldessa ha de donar explicacions davant l'absoluta falta de transparència que ha demostrat durant tot el procés de contractació”. Així, ha afegit, es va presentar una factura a l'Ajuntament abans que les millores estigueren acabades, i el pagament es va tramitar “sense possibilitat de recórrer en cas de no executar-se dins del termini i en la forma escaient”.

I no sols això, Mouriño també ha destacat que els serveis jurídics i econòmics municipals han informat “de la falta de legalitat en la contractació i el possible delicte per fraccionament de contractes”.

Mouriño ha conclòs que “tant l'alcaldessa com el regidor consideren que en haver pagat les factures es tanca tota la responsabilitat sobre aquesta manera d'actuar”, per això ha sol·licitat a l'Agència Antifrau de la Generalitat Valenciana que procedisca a examinar la mala praxi dels responsables polítics de l'Ajuntament de Sogorb.

Te puede interesar
Lo más visto