Ribera destaca l'impuls a la inclusió laboral del programa Vives Emplea

La regidora ha apuntat que l'Ajuntament ve recolzant aquest projecte des de 2018 i que enguany tornarà a destinar una ajuda de 71.000 euros

General 18 de mayo de 2022 Redacció Redacció
17-05-22 Ribera asiste a la clusura del programa Semillas_6

La regidora i tinenta d'alcaldia del Grau, Mary Carmen Ribera, ha participat aquest dimarts en l'esdeveniment ‘Semillas’, la trobada regional dels programes Vives Emplea i Escoles d'Ocupació d'Acció contra la Fam de la Comunitat Valenciana que s'ha celebrat ahir en el Planetari.

Durant l'acte, Ribera ha destacat la importància de projectes com aquest per a l'impuls de la inclusió sociolaboral en tractar-se d'una iniciativa que l'any passat va aconseguir que el 51% de les persones participants trobaren un lloc de treball. Així, la regidora ha apuntat que l'Ajuntament ve recolzant aquest projecte des de 2018 i que enguany tornarà a destinar una ajuda de 71.000 euros.

“Des del consistori, a través de la regidoria de Benestar Social, donem suport a aquest projecte que destaca pel seu alt grau d'eficàcia i eficiència a l'hora d'aconseguir la inserció sociolaboral de col·lectius en risc d'exclusió”, ha apuntat.

Te puede interesar
Lo más visto