Ferrando defensa davant el Comité Europeu de les Regions els plans estratègics de la Diputació de Castelló per assegurar els serveis bàsics i frenar el despoblament

El diputat d’Internacionalització demana que les institucions intermèdies “puguen gestionar de manera més directa els Fons Europeus per a garantir la doble transició ecològica i digital basada en les necessitats de les persones i dels pobles”

General 19 de mayo de 2022 Redacció Redacció
pau europa1

El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, ha defensat els plans estratègics de la Diputació de Castelló, entre ells el Pla Director de l’Aigua, el Pla de Transició Energètica o el Pla d’Ocupació, “per assegurar els serveis bàsics de tots els municipis i lluitar així contra el despoblament” en la Conferència Política del Comité Europeu de les Regions, celebrada a Cracòvia (Polònia).

Ferrando ha estat convidat a la mesa rodona denominada ‘Experiències sobre plans locals de resiliència. Lliçons apreses de la gestió de crisis i camins prospectius de millora’, on ha manifestat també la necessitat que les administracions de proximitat “puguem gestionar de manera directa els Fons Europeus i posar en marxa aquests plans estratègics amb què garantir que la doble transició ecològica i digital està en mans de les persones i dels pobles, abans que de les grans multinacionals”. “Cal que les diputacions i mancomunitats cobren protagonisme en la gestió d’aquests fons i que se’ns dote de recursos humans encarregats de la burocràcia si volem que aquesta una transició justa per al nostre territori”, ha expressat el diputat.

Ferrando ha estat convidat a la taula rodona denominada ‘Experiències sobre plans locals de resiliència. Lliçons apreses de la gestió de crisis i camins prospectius de millora’, on ha manifestat també la necessitat que les administracions de proximitat “puguem gestionar de manera directa els Fons Europeus i posar en marxa aquests plans estratègics amb què garantir que la doble transició ecològica i digital està en mans de les persones i dels pobles, abans que de les grans multinacionals”. “Cal que les diputacions i mancomunitats cobren protagonisme en la gestió d’aquests fons i que se’ns dote de recursos humans encarregats de la burocràcia si volem que aquesta una transició justa per al nostre territori”, ha expressat el diputat.

Te puede interesar
Lo más visto