L'aeroport de Castelló cerca noves oportunitats de connectivitat aèria en la fira 'Routes Europe'

La cita reuneix les principals organitzacions del sector de l'aviació a Europa i constitueix una de les principals fires internacionals

General 19 de mayo de 2022 Redacció Redacció
jdjd

L'aeroport de Castelló participa en 'Routes Europe', la principal fira internacional de connectivitat aèria a Europa, que té lloc entre el 18 i el 20 de maig en Bergen (Noruega). L'aeroport assisteix a aquest esdeveniment amb l'objectiu de buscar noves oportunitats de connectivitat aèria que permeten reforçar l'actual oferta de vols.

La directora general de Aerocas, Blanca Marín, ha manifestat que al llarg de la fira té programats diverses trobades amb aerolínies, aeroports i professionals del sector aeronàutic, a fi de reforçar la projecció exterior de l'aeroport de Castelló i de promoure noves oportunitats de negoci.

Respecte a les reunions amb companyies aèries, segons ha assenyalat, "tenim el doble objectiu de promoure enllaços aeris amb noves destinacions, així com afermar aquells mercats en els quals l'aeroport ja disposa de connexió".

Blanca Marín ha subratllat la seua intenció de traslladar als representants de les aerolínies els detalls de la licitació que acaba d'impulsar Aerocas per a la posada en marxa d'una ruta entre Castelló i Madrid a partir de la pròxima tardor. Així mateix, mantindrà contactes encaminats a promoure la captació de noves connexions internacionals.

D'altra banda, la directora general de Aerocas es reunirà amb representants d'aeroports connectats amb el de Castelló, com el de Budapest o Brussel·les-Charleroi, a fi de concretar accions conjuntes que contribuïsquen a fomentar la utilització de les rutes per part de les persones usuàries.

Blanca Marín ha incidit en l'intens treball que s'està realitzant des de Aerocas "a fi de rellançar el trànsit comercial en aquest 2022". En aquest sentit, ha recordat que les aerolínies han programat en la present campanya estival més de 140.000 seients amb eixida o destinació en l'aeroport de Castelló a través de les huit rutes regulars que estan programades. La coincidència de totes aquestes connexions, a partir de juny, generarà 17 freqüències setmanals, xifra rècord per a l'aeroport.

"El desenvolupament de trànsit comercial vinculat al turisme és un pilar fonamental en l'estratègia de diversificació de l'aeroport. Per això, continuem desenvolupant una intensa acció promocional amb el propòsit de reforçar l'actual oferta de vols comercials", ha conclòs.

Te puede interesar
Lo más visto