Orpesa eleva la gastronomia local amb la primera edició de la Ruta del Pincho

Es tracta d'unes noves jornades que se celebraran del 20 de maig al 5 de juny i en les quals participen un total de 15 establiments del municipi

General 19 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Cartel Ruta del Pincho 2022

El municipi d'Orpesa es prepara per a acollir la primera edició de la Ruta del Pincho, un esdeveniment gastronòmic que omplirà de sabor la localitat costanera del 20 de maig al 5 de juny. Es tracta d'un esdeveniment organitzat per l'Associació d'Hostaleria d'Orpesa, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, amb el qual es pretén posar en valor els productes de proximitat. 

D'aquesta manera, veïns i visitants podran gaudir d'una gran varietat de tapes en els 15 establiments participants, repartits per tot el municipi. I és que cadascun d'ells ha elaborat dos pinchos per al delit dels comensals. Totes aquelles persones que vulguen submergir-se en aquesta experiència gastronòmica tan sols han d'adquirir un fullet d'aquesta ruta, disponible en cadascun dels locals participants. 

Per cada consumició, l'establiment segellarà aquesta cartilla; una vegada disposen d'un total de sis segells (un per cada punxe consumit) podran depositar el cartó en les urnes que trobaran en qualsevol dels restaurants, bars i cafeteries participants per a aconseguir una gran varietat de premis, com a vals per a gastar en comerços locals. La pròxima cita amb la gastronomia local aterrarà el mes de juny amb la segona edició de les Jornades de la Mar a la Taula.

Llista d'establiments participants

Quiosquet La Sevillana
Restaurant Torico II
Restaurant Chulvi
Gastro Bar Estatus
Cerveseria The Temple
Fonda Roge i Sari
Bar Els Gats
Bar Alta Època
Cafeteria Anabel
Arrocería Mendiola
Gastro Bar Bambú
Bar Tapes L'Olivera
Restaurant El Torico III
Gastro Bar Bauta and Moretta
Restaurant La Societat

Te puede interesar
Lo más visto