Peníscola aposta per les platges inclusives i en millora l’accessibilitat

L'àrea de Turisme i Platges du a terme millores en el punt accessible de platja Nord i programa la posada en marxa d'un nou Punt Accessible en Platja Sud per a inicis de juny

General 20 de mayo de 2022 Redacció Redacció
84b33cf8-3157-40ec-ac28-fa155b9efe24 (2)

La Regidoria de Platges de l'Ajuntament de Peníscola ha convocat l'Òrgan Gestor de Platges, com és habitual, prèviament a l'obertura de la temporada de bany, que es preveu per als primers dies del mes pròxim, amb l'objectiu de coordinar a totes les àrees i serveis implicats.

Durant la reunió s'han posat sobre la taula les prioritats de la Regidoria, que passen per la millora de serveis i mobiliari en platges, així com la seua aposta per la inclusió, compartint amb l'òrgan gestor, les últimes millores que es duen a terme en el Punt Accessible en Platja Nord i la planificació de la ubicació del Punt Accessible en Platja Sud.

Concretament, en el punt ja existent, s'ha renovat el plat de dutxa, el bany, la il·luminació, les passarel·les, la rampa, els avisadors i serveis d'alerta per als usuaris.

A més, en els pròxims dies, es preveu rebre l'autorització de Costes per a la instal·lació del Punt Accessible en Platja Sud, un nou mòdul d'atenció a persones amb mobilitat reduïda i que necessita el bany assistit.

Raquel París, regidora de l'àrea, ha aprofitat la trobada per agrair l'esforç de totes les concessionàries per a posar en marxa les platges per a la temporada i ha exigit màxima implicació en la resolució de possibles incidències, posant el focus en l'ampliació i aposta pels serveis relacionats amb l'accessibilitat d'aquestes, "després de dos anys marcats per les restriccions, afrontem la nova temporada de bany il·lusionats i compromesos amb la millora contínua, especialment amb els serveis orientats a les persones amb necessitats especials, perquè tots gaudisquen de les nostres platges sense exclusió".

Ús responsable dels recursos

La regidoria s'ha marcat l'objectiu de promoure un ús sostenible dels recursos naturals, per això continuarà la campanya d'ús responsable dels recursos hídrics en dutxes i rentavapeus. A més, es numeraran cadascun dels accessos per a ser més eficients en la resolució de possibles incidències en l'ús dels diferents serveis.

Te puede interesar
Lo más visto