Xilxes obri les inscripcions per a l'Escola d'Estiu

El servei estarà actiu des del 22 de juny al 31 d'agost i la matrícula ja pot formalitzar-se a l'Ajuntament

General 22 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Cartel Escuela Verano 2022

L'Ajuntament de Xilxes ha obert les inscripcions per a l'Escola d'Estiu, servei que s'oferirà durant les vacances escolars de juny, juliol i agost amb la finalitat d'afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar durant aquest període.

El servei està dirigit als xiquets i xiquetes de 3 a 11 anys, es desenvoluparà en les instal·lacions de la C/Méndez Núñez situades en el nucli marítim i combinarà propostes educatives amb altres més lúdiques a l'aire lliure. Així mateix, es prestarà el servei gratuït d'autobús per a traslladar a l'alumnat des del municipi a la platja.

L'Escola d'Estiu estarà activa des del 22 de juny fins al 31 d'agost, l'horari lectiu serà de 9.30 a 13 hores i està prevista l'admissió de fins a 100 participants. Així mateix, el servei té un cost mensual de 35 euros i de 55 euros des del 22 de juny al 31 de juliol.

Les famílies interessades ja poden efectuar la matrícula en el Registre General de l'Ajuntament, on es podrà emplenar el corresponent full d'inscripció. D'altra banda, se seguiran les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 vigents, de manera que s'hauran d'usar les màscares en el transport d'autobús.

Te puede interesar
Lo más visto