Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació de Castelló porta al ple de la pròxima setmana una declaració institucional per a modificar la Llei de Residus i continuar amb les cremes agrícoles

La proposta demana que les restes vegetals no siguen considerats com a residu i que qualsevol modificació normativa es faça de manera coordinada amb el sector agrari

General 20 de mayo de 2022 Redacció Redacció
_DSC7347 (1)

La Diputació de Castelló portarà a la sessió plenària que es celebrarà el pròxim dimarts 24 de maig una declaració institucional per a modificar la Llei 7/2022 de 8 d’abril de Residus i sols contaminants per a una economia circular i així poder continuar amb les cremes de residus vegetals generats en l’entorn agrari o silvícola. D’esta manera, els quatre grups que formen part de la corporació provincial (PSPV, Compromís, PP i Ciudadanos), han acordat en la junta de portaveus instar al Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic que les restes vegetals generades en l’entorn agrari o silvícola no siguen considerats com a residus.

La declaració també demana que qualsevol modificació normativa que puga afectar el sector agrari es faça de manera coordinada amb el sector. Cal destacar la Conselleria d'Agricultura i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana ja va anunciar que els municipis podran mantindre l’ús del foc per a eliminar les restes agrícoles fins al 31 de maig segons estava establert de manera general.

Te puede interesar

Carnaval 2023

Orpesa es prepara per a celebrar el Carnestoltes

Redacció
General 13 de febrero de 2023

El municipi d'Orpesa es prepara per a acollir una de les cites més acolorides i divertides del calendari. El Carnestoltes torna a la localitat amb una àmplia programació per als dies 24 i 25 de febrer.

Lo más visto

Newsletter