Onda presenta la 37a Fira del Llibre amb 15 grans escriptors, activitats infantils i els personatges de Star Wars

Autors com Matias Prats, Jose Luis Corral, Pere Cervantes, Alexandra Roma o Emilio del Riu presentaran les seues obres

General 22 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Fira del llibre _ Onda

L'Avinguda Sierra Espadán d'Onda s'omplirà de l'1 al 5 de juny de llibres, contacontes, espectacles infantils i presentacions literàries amb la celebració de la 37a Fira del Llibre. Els ondenses i visitants podran conéixer escriptors i escriptores de primer nivell nacional com Matias Prats, Jose Luis Corral, Pere Cervantes, Alexandra Roma o Emilio del Riu.

El calendari de presentacions el completaran Maribel Escrig, Cristián Arenós, José Miguel Macián, José Sanchís, Mª Carmen Castillo, Vicent Gascó, Dalt Postigo, Miguel Alayrach, Aurora Ruá i Luis Aleixandre. Els més xicotets també tindran la seua programació especial amb el contacontes del llibre infantil La Cova de la pintura, de Mari Carmen González, així com amb diverses actuacions infantils i visites escolars al recinte de la fira.

Com a original novetat, enguany els personatges de Star Wars desembarcaran en la fira durant la vesprada del dissabte a càrrec del grup Tarkin Boys. Les llibreries i papereries locals també tindran les seues corresponents casetes al costat de diverses editorials i la pròpia Biblioteca d’Onda. Tota la programació podrà consultar-se en la web firadelllibre.onda.es.

El regidor de Recursos Humans, Biblioteques i Joventut, Vicent Bou, acompanyat per un representant de la Biblioteca Municipal i les llibreries locals, ha sigut l'encarregat de donar a conéixer aquest matí totes les activitats que es duran a terme durant la fira i ha destacat que “l'aposta d'aquest govern municipal per la bona literatura és absoluta, per això acostem als millors escriptors del moment durant tot l'any a través del cicle ‘Onda va de llibres’ i ara traiem al carrer els llibres amb infinitat d'activitats per a tots els públics per a incentivar la lectura entre els veïns”.

Te puede interesar
Lo más visto