L'aeroport de Castelló, Introducing Castelló i l'aeroport de Budapest realitzen una acció promocional conjunta de la connexió aèria

La iniciativa pretén fomentar la utilització de la ruta Castelló-Budapest, que arranca el pròxim 1 de juny amb dos vols setmanals

General 21 de mayo de 2022 Redacció Redacció
fwDFA

L'aeroport de Castelló, el Club de Producte Introducing Castelló i l'aeroport de Budapest han acordat la realització d'una iniciativa conjunta destinada a promocionar la connexió aèria Castelló-Budapest, que arranca el pròxim 1 de juny.

La ruta de Budapest, gestionada per l'aerolínia Wizz Air, operarà amb dues freqüències setmanals, en dimecres i diumenge, fins al 26 d'octubre.

Amb motiu de la posada en marxa de la línia regular, els aeroports de Castelló i Budapest i l'organització empresarial Introducing Castelló han coordinat accions encaminades a fomentar la utilització de la ruta.

Entre altres aspectes, l'aeroport de Budapest promocionarà a través dels seus canals de difusió el destí Castelló i la seua oferta hotelera, incloent el sorteig d'estades en establiments de la província facilitades per Introducing Castelló.

La directora general de Aerocas, Blanca Marín, ha destacat la importància d'una acció coordinada amb els aeroports amb els quals existeix connexió aèria, "a fi d'esperonar el trànsit en tots dos sentits". A més, ha valorat la participació de Introducing Castelló, "ja que permetrà posicionar el catàleg de productes turístics de la província i la seua excel·lent oferta hotelera".

Per part seua, el president de Introducing Castelló, Javier Gallego, ha manifestat que l'activació de la ruta de Budapest "constitueix una bona notícia, ja que ens connecta amb un potencial emissor de turistes". Javier Gallego ha incidit en el treball que està realitzant l'organització empresarial en altres mercats, com el polonés, aprofitant la connexió amb Katowice (Wizz Air), que arranca el 15 de juny.

També comencen al juny les rutes de Londres-Luton (Wizz Air) i la de Bilbao (Volotea). En total, l'aeroport de Castelló operarà aquest estiu huit connexions regulars, que generaran 17 freqüències setmanals, xifra rècord per a la instal·lació.

Te puede interesar
Lo más visto