La Diputació llança la campanya ‘Recorre Castelló’, dotada amb 91.000 euros per a acostar les activitats nàutiques i de senderisme en els centres d'educació secundària de la província

La diputada d'Esports, Tania Baños, ha afirmat que aquesta campanya busca ‘’aproximar a l'alumnat de l'interior a activitats aquàtiques i a l'estudiantat de municipis costaners a pràctiques senderistes’’

General 20 de mayo de 2022 Redacció Redacció
hihsf

L'àrea d'Esports de la Diputació de Castelló ha publicat les bases de la campanya ‘Recorre Castelló’, que compta amb un pressupost de 91.000 euros, dirigida als centres d'educació secundària provincials perquè participen en les activitats nàutiques i de senderisme programades en tot el territori castellonenc. La diputada provincial d'Esports, Tania Baños, ha afirmat que aquesta línia d'ajudes, pressupostada en #MésImpulsCastelló, cerca ‘’aproximar a l'alumnat de l'interior activitats aquàtiques i a l'estudiantat de municipis costaners a pràctiques senderistes, oferint-se activitats en totes les comarques de la província’’.

D'una banda, ‘Recorre Castelló’ destina un total de 50.000 euros per al transport que siga necessari per a la realització d'aquelles activitats nàutiques i de senderisme. Per part seua, aquest programa de la Diputació també ha consignat un total de 41.000 euros, designats a l'assistència tècnica de tots dos programes esportius, dels quals 26.000 euros s'inverteixen en les rutes o programes de senderisme i un total de 15.000 euros van relacionats amb els mateixos serveis tècnics de les activitats nàutiques que es realitzen a la província. Els centres educatius interessats podran participar en aquesta programació nàutica i senderista fins al 18 de novembre de 2022.

Sobre aquest tema, Baños ha afirmat que ‘’la província de Castelló reuneix unes característiques ideals per a la realització d'activitats tant nàutiques com de senderisme’’. A més, la diputada ha destacat que gràcies a aquest projecte ‘’mostrarem a molts xiquets i xiquetes experiències esportives molt gratificants perquè, aquests esports que no poden practicar amb tanta freqüència a causa del seu entorn demogràfic, es convertisquen en un dels seus entreteniments favorits’’.

Te puede interesar
Lo más visto