Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ballester es compromet davant el sector empresarial a modernitzar totes les àrees industrials d'Onda

El nou centre de Pamesa ha acollit la presentació del projecte d'àrees industrials que ha congregat al teixit empresarial ondense

General 20/05/2022 Redacció Redacció
Ballester se compromete ante el sector empresarial a modernizar todas las áreas industriales de Onda

Més de 60 representants del sector empresarial ondense es van donar cita ahir en les noves oficines del Grup Pamesa per a conéixer de primera mà el projecte de professionalització i modernització de les àrees industrials d'Onda.

Així, es va presentar la iniciativa privada Onda Industrial promoguda per l'empresa GaIndustriales by Romina Moya que treballa, al costat del govern municipal, en la constitució d'Entitats de Gestió i Modernització en els diferents polígons per a sumar competitivitat a l'entorn industrial i guanyar en qualitat i serveis a les empreses.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, va ser l'encarregada d'obrir l'acte i va explicar el pla d'acció Onda Logistic que va posar en marxa l'Ajuntament en 2019, amb el qual es van activar incentius fiscals, un pla de millora de tots els polígons i una carta de serveis personalitzada per a les nostres empreses. L'alcaldessa també va anunciar que en 2025 Onda tindrà constituïts tots els polígons de la ciutat en Entitats de Gestió i Modernització. Hui dia ja està en marxa la EGM del polígon Sud – 13 i està en procés la segona que agruparà les àrees de Corral Roig, Trencadella i Colomer.

“L'èxit d'aquesta iniciativa públic - privada ja ha quedat demostrat el primer any de funcionament a Sud-13, on hem executat importants millores en el polígon i guanyem en eficiència i optimitzem recursos. I en aquesta línia seguirem en la resta d'àrees amb l'objectiu de fer més agradable el nostre entorn de treball i generar més ocupacions i riquesa per a la nostra terra”, ha apuntat la primera edil.

Ballester també ha traslladat als empresaris que “treballem per un objectiu comú, que no és un altre que construir un entorn industrial competitiu, modern i ben comunicat. Aqueixes són les claus de l'èxit del gran projecte que ens uneix”.

En aquest sentit, la primera edil ha manifestat que “junts reivindicarem a la Generalitat, una vegada més, que pose solució als problemes d'accés i col·lapses que ja s'estan donant en alguns polígons. Junts exigirem al Govern que active de manera urgent una estratègia amb la qual es puga frenar la crisi energètica que està provocant pèrdues de competitivitat. Perquè no pot quedar-se mirant com cau un sector que genera més de 15.000 mil ocupacions directes i representa el 2,7% del PIB estatal. I junts continuarem treballant sense descans per fer d'Onda un destí industrial més estable, segur i rendible”.

Visita al costat de Fernando Roig

Prèviament a l'acte, l'alcaldessa va tindre l'oportunitat de recórrer la nova seu central del Grup Pamesa de la mà del seu president, Fernando Roig, a qui li va agrair la seua confiança per invertir a Onda i generar centenars de llocs de treball.

Te puede interesar

IMG_2222

El Pacte Territorial dona suport als artesans en la iniciativa "Comboi Market"

Redacció
General 21/07/2023

Organitzada per emprenedors de la Plana Baixa Artana, municipi consorciat en el Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa, acollirà diumenge que ve, 23 de juliol, la primera edició de Comboi Market, una iniciativa per a donar a conéixer els projectes artesanals de persones emprenedores de la Serra d’Espadà

IMG_2022

Nules crea una agenda per a difondre actes i activitats

Redacció
General 19/07/2023

L'objectiu és que el veïnat conega en tot moment les programacions locals. Agendanules.es és l'adreça web que ha creat l'Ajuntament de Nules per a divulgar i facilitar a la ciutadania l'accés a les diferents programacions que el consistori organitza al llarg de l'any

Lo más visto

Newsletter