Onda comptarà amb la reeixida ramaderia 'Partido Resina' per als tancaments de la Fira 2022

L'Ajuntament completa així els dos ferros per als tancaments que protagonitzaran també els bous de Sr. Tomàs Prieto de la Cal.

Cultura 21 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Onda contará con la exitosa ganadería Partido Resina para los encierros de la Fira 2022

La Fira d’Onda 2022 està cada vegada més a prop. Així, l'Ajuntament ha presentat aquest matí el segon ferro que protagonitzarà un dels dos tancaments de bous salvatges durant la Fira d’Onda 2022. La reeixida ramaderia Partit Resina se suma així a la programació que està preparant el consistori per a les festes patronals que se celebraran a l'octubre.

El ferro de Pablo Romero, hui conegut com a Partit Resina, la divisa de la qual és blava celeste i blanc, és un dels més cèlebres de la història de la tauromàquia per la seua bravesa i la seua presència.

La tinenta d'alcalde de Cultura i Festes, María Prada de Conflent, ha sigut l'encarregada d'anunciar aquest ferro i ha assenyalat: “Des d'aquest equip de govern sempre estarem al costat de tots els aficionats taurins per a promoure i conservar la nostra tradició”. “Estem consolidant Onda com un punt referent a nivell provincial i nacional amb les millors ramaderies”, ha afegit Prada de Conflent.

Cal recordar que l'Ajuntament d'Onda ja va anunciar l'altre ferro que correrà els tancaments de la Fira, com és la prestigiosa ramaderia Sr. Tomás Prieto de la Calç, que amb divisa grana i or, conserva de manera pura la sang d'una de les set castes fundacionals del bou de lídia com és la casta "vazqueña".

Te puede interesar
Lo más visto