Castelló reforça la projecció de les Illes Columbretes amb motiu del Dia Europeu de Parcs Naturals

Transició Ecològica organitza el 28 de maig una visita al Centre d'Interpretació del Planetari i la projecció del documental Aïllats

General 22 de mayo de 2022 Redacció Redacció
01-02-2022 Fernando Navarro i Belén Salvador (Itinerantur)

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló reforça la projecció d'una de les seues principals joies naturals com les Illes Columbretes amb motiu del Dia Europeu de Parcs Naturals. Dins de la campanya d'educació ambiental de Celebrem amb la Natura ha organitzat el 28 de maig una visita al Centre d'Interpretació del Planetari del Grau de Castelló i la projecció i posterior debat del documental Aïllats. Les persones interessades a assistir s'han d'inscriure a través del web naturacastello.es.

“Des de la Regidoria posem en valor els quatre grups de les Illes Columbretes, l'espai de més interés ambiental del nostre terme municipal i que com a mostra consta de huit figures de protecció”, ha destacat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

Celebrem amb la Natura potenciarà el coneixement del parc natural amb una jornada en el centre d'interpretació de les Illes Columbretes, situat en el Planetari de Grau, que comptarà amb explicacions i l'emissió del documental sobre les illes Aïllats. També hi haurà un col·loqui amb protagonistes d'aquest. L'activitat serà des de les 10.30 a les 13.30 hores del dissabte 28 de maig.

Les Illes Columbrets tenen de figures de protecció la declaració de parc natural, reserva marina, Zona Especialment Protegida d'Importància per al Mediterrani, Lloc d'Importància Comunitària , Zona d'especial protecció per als ocells, dues microreserves de flora, i forma part del pla de recuperació de la Gavina corsa.

Te puede interesar
Lo más visto