L'Ajuntament de Peníscola programa la remodelació de la Avda Espanya per a després de l'estiu

L'obra contempla la renovació de les xarxes de sanejament i canalització d'aigua, la semipeatonalització del vial i la substitució del conjunt del paviment en calçada i voreres

General 22 de mayo de 2022 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2022-05-20 at 1.51.16 PM

La regidoria d'Hisenda de l'Ajuntament de Peníscola ha confirmat la disponibilitat de recursos econòmics per a l'execució de l'obra de remodelació de l'Avinguda Espanya, després d'haver aprovat en el ple d'ahir diferents modificacions pressupostàries a aquest efecte.

El projecte contempla una inversió de quasi 900.000€ que inicialment es preveia assumir amb un préstec bancari durant el present any. No obstant això, la regidora de l'àrea, Dol Bayarri, ha explicat que s'empraran sobrants de préstecs prèviament sol·licitats per a costejar més de 550.000€ del projecte.

El finançament restant, s'obtindrà a través del Pla 135 de la Diputació Provincial, en dues anualitats, l'import de les quals supera en el seu conjunt els 280.000€. "Així garantim disponibilitat pressupostària suficient per a poder executar l'obra entre enguany i el següent" ha explicat l'edila.

Per la seua part l'àrea d'Urbanisme, ha confirmat la seua voluntat de començar l'obra "quan finalitze l'estiu" ha explicat el regidor responsable, Jorge Rovira, concretant que l'execució de les obres s'estendria fins al primer trimestre del següent any.

Te puede interesar
Lo más visto