Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de Peníscola programa la remodelació de la Avda Espanya per a després de l'estiu

L'obra contempla la renovació de les xarxes de sanejament i canalització d'aigua, la semipeatonalització del vial i la substitució del conjunt del paviment en calçada i voreres

General 22/05/2022 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2022-05-20 at 1.51.16 PM

La regidoria d'Hisenda de l'Ajuntament de Peníscola ha confirmat la disponibilitat de recursos econòmics per a l'execució de l'obra de remodelació de l'Avinguda Espanya, després d'haver aprovat en el ple d'ahir diferents modificacions pressupostàries a aquest efecte.

El projecte contempla una inversió de quasi 900.000€ que inicialment es preveia assumir amb un préstec bancari durant el present any. No obstant això, la regidora de l'àrea, Dol Bayarri, ha explicat que s'empraran sobrants de préstecs prèviament sol·licitats per a costejar més de 550.000€ del projecte.

El finançament restant, s'obtindrà a través del Pla 135 de la Diputació Provincial, en dues anualitats, l'import de les quals supera en el seu conjunt els 280.000€. "Així garantim disponibilitat pressupostària suficient per a poder executar l'obra entre enguany i el següent" ha explicat l'edila.

Per la seua part l'àrea d'Urbanisme, ha confirmat la seua voluntat de començar l'obra "quan finalitze l'estiu" ha explicat el regidor responsable, Jorge Rovira, concretant que l'execució de les obres s'estendria fins al primer trimestre del següent any.

Te puede interesar

IMG_2665

Comencen les obres de la segona fase del carrer Zaporta

Redacció
General 13/09/2023

El trànsit estarà tallat a partir del dijous 14 de setembre fins que finalitzen els treballs amb el nou paviment assentat. L’actuació compta amb un pressupost de 119.000 euros i l’ajuda del Pla Avança de la Diputació de Castelló

IMG_2678

L'Ajuntament d'Onda ha obert la convocatòria d'ajudes destinades a millorar les vivendes de persones vulnerables, amb una dotació econòmica de més de 25.000 euros per a l'exercici 2023

Redacció
General 14/09/2023

L'objectiu principal és proporcionar solucions habitacionals immediates a diverses categories de persones en situació de vulnerabilitat, incloent víctimes de violència de gènere, tracta, violència sexual, persones en risc d'enderrocament, sense llar, asilades, refugiades i acollides al règim de protecció temporal.

Lo más visto

Newsletter