Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Falomir reivindica el Pla de Recuperació del Govern com a “una oportunitat històrica de transformar els centres urbans i rehabilitar els nostres barris”

El dirigent socialista es reuneix amb un grup de veïns i veïnes de Sogorb per observar de primera mà l’estat de degradació del nucli antic

General 22 de mayo de 2022 Redacció Redacció
IMG_7388

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Samuel Falomir, ha reivindicat, en una visita recent a Sogorb, l'oportunitat històrica que suposa el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència impulsat pel Govern de Pedro Sánchez per a rehabilitat dels barris i els centres urbans. "Amb aquestes ajudes, municipis com Sogorb tenen l'ocasió d'extraure tot el potencial que té el seu nucli antic com a patrimoni històric", ha afirmat.

Durant la visita, Falomir ha tingut l'oportunitat de reunir-se amb una associació de veïns i veïnes en el passeig de Sopeña, els quals li van traslladar la seua preocupació per la gran degradació del patrimoni arquitectònic municipal i la falta de mesures per a prevenir-ho per part de l'Ajuntament. En aquest sentit, el secretari general ha destacat el Programa d'Ajudes a les Actuacions de Rehabilitació a Nivell de Barri de la Generalitat, amb un pressupost de 87,5 milions d’euros, com "una mesura de gran importància que permetrà a la ciutadania de Sogorb i de tota la Comunitat Valenciana millorar els seus habitatges i viure en condicions més dignes, així com la urbanització d'espais públics que renoven la imatge dels municipis".

Falomir ha estat acompanyat pel secretari general local, Jose Francisco Morro, i la portaveu del grup municipal en l'Ajuntament, Inma Mouriño. Morro ha afirmat que "Sogorb necessita un govern municipal que aporte solucions i que mobilitze tots els recursos al seu abast per a frenar la degradació del cas antic". Així, Mouriño ha destacat el treball que realitza el Partit Socialista dia a dia en el municipi "per a millorar la vida de les persones i representar una alternativa de progrés que faça del nostre un municipi referent en tota la comarca".

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter