Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Una gimcana climàtica obri la programació de ‘Biocàssim’

L'Aula de Sostenibilitat i Educació Ambiental de Benicàssim reedita l'activitat per al públic familiar

General 23 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Biocàssim (2)

L'Aula de Sostenibilitat i Educació Ambiental de Benicàssim ha acollit la primera activitat de la nova edició de la campanya “Biocàssim”, promoguda per l'Ajuntament de Benicàssim a través de la regidoria de Desenvolupament Sostenible.

Dins de la campanya hi ha tres activitats dinàmiques programades al llarg de l'any que s'aniran repetint i que són: la gimcana climàtica, el escape room: 20.000 llegües de vida submarina i el Concert Rock and Planet; tres activitats dirigides al públic familiar i la primera d'elles, la gimcana climàtica, s'ha desenvolupat aquest matí. En ella, els participants han hagut de superar proves i resoldre qüestions relacionades amb el problema del canvi climàtic: la desforestació, la pèrdua de biodiversitat, etc.

Cada grup participant s'ha connectat mitjançant un mòbil a una plataforma de joc la qual els ha guiat mitjançant vídeos i explicacions per a poder anar avançant en cada estació de la gimcana. En cadascuna d'elles s'han tractat diferents aspectes sobre el problema del canvi climàtic i s'han plantejat diferents solucions.

La programació a l'Aula de Sostenibilitat i Educació Ambiental continuarà el pròxim 4 de juny amb la campanya d'educació infantil “Origen” i el taller “Ciutats i comunitats sostenibles. Un mosaic per l'accessibilitat”.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter