Onda Talks reunirà sis experts en intel·ligència emocional per a ajudar a potenciar la salut mental

El divendres 3 de juny, La Cassola acollirà l'inici del cicle ‘Onda Inspira’ amb les conferències impartides per l'Associació ASNIE

General 23 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Onda Talks reunirá a seis expertos en inteligencia emocional para ayudar a potenciar la salud mental

Onda inaugurarà el cicle ‘Onda Inspira’ divendres que ve, 3 de juny, en La Cassola amb ‘Onda Talks’. Aquest esdeveniment, en col·laboració amb l'Associació Nacional d'Intel·ligència Emocional (ASNIE), és el segon any consecutiu que es realitza, a causa del gran acolliment per part del públic. En ell, sis experts en intel·ligència emocional oferiran les seues millors eines per a fomentar la motivació i l'actitud positiva entre els ondenses.

‘Avantatges i desavantatges de tindre cervell’, ‘Podemos utilitzar les emocions al nostre favor?’, ‘Els xiquets sí que importen’ o ‘Per a ensenyar, cal emocionar’, seran alguns dels títols de les conferències.

“Volem aportar als ondenses les claus que els puguen ajudar a afrontar millor els problemes i les situacions. A través d'aquestes dinàmiques, tan necessàries hui dia, volem potenciar la salut mental entre la població, i no hi ha millor forma que amb els consells d'aquests experts”, ha manifestat el regidor de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor.

La dinàmica de conferències, ‘Onda Talks’, és gratuïta, no obstant això, tota aquella persona interessada a assistir, haurà de reservar plaça en www.asnie.org 

Te puede interesar
Lo más visto