Onda aprofitarà l'experiència dels sèniors per a assessorar els joves i potenciar l'emprenedoria

Ajuntament i SECOT signen un conveni de col·laboració per a facilitar la formació per a l'ocupació i millorar les actituds empresarials

General 24 de mayo de 2022 Redacció Redacció
IMG_0008

L'Ajuntament d'Onda i l'Associació de Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica (SECOT) han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual totes dues institucions es comprometen a treballar de manera cooperativa en la potenciació de l'emprenedoria i en l'assessorament a micropimes i tot tipus d'empreses.

Aquesta aliança tindrà una duració de quatre anys i es focalitza en la cerca de la millora de les actituds empresarials. D'aquesta manera, un equip de professionals voluntaris oferiran la seua experiència i coneixements en gestió empresarial a tots els usuaris que recórreguen al servei. Així doncs, la figura del Sènior és equiparable a la d'un mentor, que treballarà per a guiar en el procés a través d'un assessorament individual i personalitzat.

Aquesta col·laboració busca fomentar l'esperit emprenedor i ajudar a aquells que tinguen idees d'emprenedoria a posar en marxa el seu projecte, ja siga a través de tutories com mitjançant accions formatives, que encaminaran a l'usuari a això.

Sobre aquest tema, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha manifestat la importància estratègica i el calat d'aquesta aliança: “aquesta fórmula de cooperació ens permet sumar la millor experiència dels sèniors amb la força i talent dels joves. La cooperació entre l'Ajuntament i SECOT aconseguirà vertebrar i dirigir els esforços cap al foment de l'emprenedoria i la creació d'ocupació a la ciutat”

SECOT

L'Associació de Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica és una institució sense ànim de lucre, composta per un equip de voluntaris. Aquestes figures, conegudes com a Sèniors, són directius i empresaris que, de manera altruista, ofereixen la seua experiència i coneixements a les persones que assessoren.

La missió de l'associació no és una altra que fomentar la creació i el manteniment de llocs de treball, i potenciar l'esperit emprenedor.

Te puede interesar
Lo más visto