Orpesa es vist ‘ a la moda’ amb la celebració del Certamen de Joves Dissenyadors

El Espai Cultural es convertirà, el 29 de maig, en aparador de les últimes tendències i comptarà amb la participació de la dissenyadora local Clara Humanes

Cultura 24 de mayo de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
DSC_0004

La moda, la creativitat i les últimes tendències tornen a conquistar el municipi d'Orpesa. I és que el Espai Cultural acollirà, el 29 de maig, el Certamen de Joves Dissenyadors, una cita en la qual participen huit dissenyadors de tota la Comunitat Valenciana i en la qual serà present el talent local de la mà de la oropesina Clara Humanes. 

Així ho ha anunciat l'alcaldessa, Araceli de Moya, en la presentació que ha tingut lloc en el saló de plens de l'Ajuntament en la qual també ha sigut present Esteban Ventura, delegat de l'Associació de Joves Dissenyadors de la Comunitat Valenciana. La primera edila ha convidat a veïns, veïnes i visitants a compartir aquest dia en què la moda serà la gran protagonista i en el qual posarem en valor el talent juvenil en la nostra ferma aposta per la  joventut, el comerç de proximitat i les tradicions del nostre municipi. I és que el certamen comptarà amb la col·laboració de diferents establiments locals que tindran l'oportunitat d'exhibir moda i complements en unes desfilades en els quals els xiquets, xiquetes i joves d'Orpesa es convertiran en models per un dia. Així mateix, el municipi mostrarà al públic peces d'indumentària tradicional amb la reina i dames del municipi com a exponent. 

Des de l'organització, Ventura ha advertit que aquesta edició del certamen comptarà amb multitud de novetats i sorpreses en un gran diumenge de gala en el qual el guanyador o guanyadora aconseguirà el seu ‘bitllet’ per a participar en els Premis Nacionals de la Moda. Serà un jurat format per experts l'encarregat de valorar cadascun dels sis looks presentats pels huit dissenyadors participants; una valoració en la qual es tindrà en compte, a més del disseny, els acabats i la costura, la sostenibilitat. 

Amb tot, es tracta d'un aparador que serveix com a trampolí per al talent emergent i que serà l'avantsala a la tercera edició de la Setmana de la Moda, que aterrarà el municipi costaner del 27 de juny al 3 de juliol.

Te puede interesar
Lo más visto