Un grup de 50 persones visita Betxí dins del programa de la Diputación "Catellón sénior"

Han vist el pati renaixentista del Palau-Castell i l'església de la Mare de Déu dels Àngels

General 24 de mayo de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
Castelló Senior

Un grup d'unes 50 persones han visitat la localitat de Betxí a través del programa de la Diputació ‘Castellón Sénior’. Els visitants han estat rebuts pel regidor de Turisme, Raül Soria, que ha proposat un recorregut guiat pels llocs més emblemàtics del municipi.

El projecte ‘Castellón Sénior’ té per objecte subvencionar parcialment a les persones majors residents a la província el cost de paquets vacacionals amb activitats dissenyades per al desenvolupament personal i la possibilitat de conèixer diferents recursos turístics de Castelló.

Principalment, Soria ha realitzat al grup de visitants un recorregut per l'Església de la Mare de Déu dels Àngels i el pati renaixentista del Palau-Castell de Betxí, un dels espais més emblemàtics d'aquest monument que és considerat una joia del Renaixement i un dels màxims exponents de l'arquitectura civil de la Comunitat Valenciana.

Els turistes han acabat la visita agraint a la localitat que els haja obert les portes dels seus majors valors arquitectònics i encantats amb la visita guiada. Soria, per la seua part, ha assenyalat que la Diputació fa una important labor organitzant aquestes visites que posen en valor i donen a conèixer els espais més destacats de la província. A més, el regidor ha convidat als visitants a tornar a la localitat una vegada hagen finalitzat les obres del Teatre Modernista del Palau, que està previst que finalitzen al juny.

Te puede interesar
Lo más visto