L'escriotora d'Almenara Natalia Royo Saura, presentarà divendres el llibre "Relatos desde mi atalaya y el frenesí de la codicia"

La cita serà a les 18.30 hores a la Biblioteca Municipal Joan Fuster de la localitat

Cultura 25 de mayo de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
descarga (3)

L'escriptora d'Almenara Natalia Royo Saura presentarà divendres que ve a les 18.30 hores a la Biblioteca Municipal Joan Fuster de la localitat el seu nou llibre titulat “Relatos desde mi atalaya y El frenesí de la codicia”. L'acte estarà presentat per la periodista Patricia Mir, tota una referent del panorama cultural provincial.

Després de la publicació del seu primer llibre, “El reloj de la quimera”, on prevalia la poesia, ara, Natalia Royo Saura presenta en el seu segon lliure una combinació de relats, poesia i teatre on els lectors i lectores podran trobar dues parts ben diferenciades per l'autora local.

En la primera, titulada “Relatos desde mi atalaya”, l'autora observa la vida passar mirant al castell d'Almenara. I des d'ací construeix una sèrie de relats i poemes sobre la visió de la vida, el sentir i les emocions de les persones, l'amor i l'odi, la qual cosa ens mou a avançar i el que ens frena, així com també sobre a què ens porta el nostre destí.

En la segona part del llibre es podrà llegir l'obra teatral, titulada “El frenesí de la codicia” on els personatges representen la cobdícia per obtindre diners i per a això faran el que faça falta. Però s'adonen que els diners no ho és tot, que hi ha valors més importants i bons sentiments.

Te puede interesar
Lo más visto