Onda gradua als alumnes del taller d'Agricultura Ecològica i els prepara per a accedir al mercat laboral

L'alumnat finalitza un any i mig de formació teoricopràctica i rebrà el Certificat de Professionalitat de Nivell 2

General 26 de mayo de 2022 Redacció Redacció
1

Després de 18 mesos de formació en agricultura ecològica, els alumnes d'aquest taller d'ocupació s'han graduat hui en les instal·lacions del Centre de Formació i Ocupació ‘Onda Inserida’. Durant aquesta etapa formativa, un grup de deu ondenses han aprés a preparar el terreny, sembra i plantació de cultius, operacions de reg, adobament i aplicació de tractaments, així com la recol·lecció de cultius i manteniment de les instal·lacions agrícoles.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, al costat de membres del seu equip de govern, han volgut acompanyar en aquest dia tan especial als alumnes. “Des d'aquest Ajuntament sempre hem cregut en vosaltres, en el vostre potencial, talent i compromís per aprendre un ofici, i no ens heu defraudat”, ha manifestat la primera edil. A la cerimònia també ha acudit el director territorial de Labora, José Vicente Andrés, qui ha volgut felicitar l'alumnat per la feina de casa.

Cal destacar que els alumnes d'aquest taller han dut a terme una important labor solidària, perquè en diverses ocasions han destinat gran part de la seua collita a la societat ondense més necessitada. “Quan les famílies havien de fer cua en Càritas per a poder menjar, estàveu vosaltres amb caixes de menjar. Gràcies pel vostre esperit solidari i pel vostre compromís amb la societat ondense que més ens ha necessitat”, ha volgut recordar Ballester.

El Taller d'Ús d'Agricultura, juntament amb altres dues especialitats que s'imparteixen, són una acció impulsada i co-finançada per l'Ajuntament d'Onda, la Unió Europea, la Generalitat Valenciana i Labora. Després de la seua finalització, l'alumnat obté el certificat de professionalitat.

Te puede interesar
Lo más visto