L'Ajuntament d'Orpesa finalitza la recollida d'enderrocs i adverteix a la ciutadania de sancions

El consistori localitza més de 100 focus d'acumulació  i recorda que les multes per no respectar l'ordenança poden aconseguir els 1.500 euros

General 27 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Recogida escombros

L'Ajuntament  d'Orpesa ha finalitzat la recollida d'enderrocs  en més d'un centenar de zones repartides per tot el municipi en les quals es va detectar acumulació d'aquest tipus de residu. Es tracta d'una mesura amb la qual  el consistori pretén acabar amb l'acumulació de residus en la via pública, en concret amb els enderrocs, i per a la qual és necessària la col·laboració i conscienciació ciutadana.

És per això que demanen a la ciutadania que actue de manera cívica i alliçonadora, fent ús dels contenidors específics que existeixen per al reciclatge d'aquest tipus de residus. Així mateix,  des de l'Ajuntament   adverteixen que els veïns i veïnes que no respecten l'ordenança  municipal de residus sòlids i neteja viària poden ser sancionats amb multes de fins a 1.500 euros

Cal recordar que el municipi compta amb un ecoparc fix, emplaçat a l'esplanada firal del carrer José Rivera Forner, i un altre mòbil (dimecres i dijous, situat al carrer Artana) en el qual els veïns poden depositar tot tipus de residus, com en aquest cas les restes de material d'obres. 

D'altra banda, des del consistori recorden que l'horari establit per llei per a abocar el fem en els contenidors és de 20.00 a 23.00 hores, i demanen a veïns i veïns que evite depositar objectes voluminosos en la via pública. 

Te puede interesar
Lo más visto