L'aeroport de Castelló executa les obres per a la implantació de nous cicles d'FP a partir del pròxim curs

L'actuació consisteix en la construcció d'una plataforma on la Conselleria d'Educació emplaçarà les aules formatives

General 27 de mayo de 2022 Redacció Redacció
ohv

L'aeroport de Castelló està executant les obres destinades a la implantació el pròxim curs, per part de la Conselleria d'Educació, de nous cicles d'FP vinculats a la branca aeronàutica, així com a l'ampliació de la zona d'aviació general.

Els treballs en curs, amb un termini de realització d'un mes des del seu inici i un import de quasi 350.000 euros, inclouen la construcció d'una plataforma de 5.200 metres quadrats destinada a les noves aules formatives que instal·larà la Conselleria d'Educació, així com a la circulació i estacionament de vehicles.

El condicionament d'aquesta zona dona resposta a les necessitats derivades de la pròxima implantació en l'aeroport de nous cicles d'FP de la branca aeronàutica, vinculats a l'IES la Vall d'Alba.

Sobre aquest tema, cal recordar que l'aeroport acull en l'actualitat el grau mitjà de Muntatge d'Estructures i Instal·lació de Sistemes Aeronàutics. L'oferta es veurà reforçada a partir del pròxim curs amb la implantació per part de la Conselleria de tres títols superiors: Manteniment Aeromecánico d'Avions amb Motor de Turbina, Manteniment Aeromecánico d'Helicòpters amb Motor de Turbina i Manteniment de Sistemes Electrònics i d'Aviònica en Aeronaus.

D'altra banda, les obres en execució també comprenen la construcció d'una plataforma de 4.000 metres quadrats per a donar accés a les aeronaus d'aviació general als seus hangars de manteniment.. 

Te puede interesar
Lo más visto