Intur Restauració Col·lectiva aconsegueix ‘desaprofitament ZERO’ en la seua cuina central de Castelló

La cerca incessant de noves solucions per a aconseguir una producció sostenible i l'èxit de la seua adhesió a Too Good To Go han sigut aspectes fonamentals per a aconseguir el seu objectiu de no generar cap desaprofitament

General 27 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Intur Restauración Colectiva consigue ‘desperdicio CERO’ en su cocina central de Castelló_1

Intur Restauració Col·lectiva ha aconseguit aquest últim mes salvar cada plat de menjar produït en la seua cuina central de Castelló. La companyia ha aconseguit anar reduint els nivells de balafiament alimentari fins a generar zero desaprofitament.

En la cuina central de IRC es produeixen cada dia tres tones d'aliments, i aconseguir que ni un sol menú acabe en el fem és el resultat del ferm compromís de la companyia i de la seua cerca incessant de noves solucions per a aconseguir una producció sostenible. Cal destacar que l'any 2017 l'empresa va llançar Intur App, la seua aplicació per a usuaris, la gestió d'assistents dels quals al menjador ha sigut clau per a aconseguir aquest objectiu.

La seua adhesió a Too Good To Go també ha sigut un aspecte fonamental per a aconseguir el desaprofitament zero ja que amb el menjar que sobra cada dia, s'elaboren diversos packs sorpresa que es venen a través de l'App a un simbòlic preu de 4,99 euros. És tal l'èxit de la iniciativa, que Intur Restauració Col·lectiva embene cada dia tots els packs que oferta. A més, ha aconseguit la valoració de 4,5 de 5 en l'aplicació, on es destaca la bona relació qualitat-preu, l'amabilitat del personal i la rapidesa en la recollida.

Amb aquesta iniciativa la companyia també compleix també la nova Llei 7/2022, del 8 d'abril, de residus i sòls contaminats per a una economia circular que fomenta la redistribució dels productes que no s'han venut, però continuen sent aptes per al consum.

Te puede interesar
Lo más visto