Nules presenta una nova programació d'oci alternatiu per al públic adolescent

Per participar a l’Estiu Jove cal inscriure’ s al Casal Jove els dies de l’1 al 21 de juny

General 28 de mayo de 2022 Redacció Redacció
IMG_6725

L’Ajuntament de Nules ha presentat la programació emmarcada en la segona edició de l’Estiu Jove, una iniciativa dirigida a els joves de 12 a 17 anys del municipi que es va posar en marxa per primera vegada l’ any passat amb molt bona acollida. De manera que, Estiu Jove 2022 es presenta, un any més,com una alternativa d’oci per a aquest públic per al període estival.

De fet, Estiu Jove 2022 es desenvoluparà els dies del 4 al 29 de juliol a les instal·lacions de la Terrassa de l’Estany, i comptarà amb una gran varietat d’activitats com ara teatre, senderisme, esports alternatius, disseny de samarretes, i hi haurà també rafting o paddle surf, entre d’altres.

Així mateix, enguan y s’ha programat també un campament d’estiu que tindrà lloc els dies del 27 de juny a l’1 de juliol a la localitat aragonesa d’Alarcón. Per tant, totes aquelles persones interessades a participar cal inscriure’s al Casal Jove els dies de l’1 al 21de juny.

Així doncs, s’ha establert un preu de 50 euros per a les activitats de l’Estiu Jove, i de 91 euros per al campament d’estiu, i en el cas de voler assistir tant al campament d’estiu com a l’Estiu Jove el preu serà de 141 euros. També hi haurà exempcions i bonificacions, entre d’altres, per a famílies nombroses o monoparentals, adolescents amb diversitats funcionals o per a aquells que tinguin el carnet jove de l’IVAJ.

En definitiva, es tractad’un ampli conjunt d’activitats amb una qualitat pedagògica i lúdica que estan destinades a incidir en els valors educatius, la igualtat, el progrés social i la lluita contra el racisme i la xenofòbia, així com ajudar els joves a treballar en la intel·ligència emocional i l'autonomia personal, “hem volgut repetir l'experiència gràcies a la participació i bona acollida que va tenir la primera edició. Els joves necessiten ajuda de la nostra institució i des de la regidoria de Joventut s’està treballant molt per a que els joves adolescents del nostre municipi tinguen al seu abast alternatives d’oci”, va assegurar el regidor de Joventut, Gabriel Torres.

En aquest sentit, el regidor ha avançat que el pròxim 12 d’agost, coincidint amb el Dia Internacional de la Joventut, se celebrarà la II Fira Jove, i que també es posarà en marxa en breu el Pla Municipal de Joventut.

Te puede interesar
Lo más visto