L'Ajuntament de Sant Jordi reclama a la Generalitat que òbriga un consultori mèdic aquest estiu en Panoràmica

Iván Sánchez Cifre: “Els hem oferit un local sense cost per a atendre una població que arriba a 10.000 persones en els mesos estivals”

General 29 de mayo de 2022 Redacció Redacció
6813a854-b567-4250-b224-9d471a372ff8

L'Ajuntament de Sant Jordi reclama a la Generalitat que establisca un reforç de sanitat aquest estiu a la Urbanització Panoràmica Golf per a garantir una bona assistència sanitària pel fet que la població es multiplica durant els mesos estivals. Per a això, l'alcalde ha remés un escrit enviat a la pròpia Direcció Territorial de Sanitat, a la Direcció General de la Conselleria de Sanitat i a la Gerència de l'Hospital de Vinaròs oferint-los un local perquè puguen atendre adequadament els pacients sense cap cost per a la Generalitat, ja que ho assumiria l'Ajuntament.


Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ja ha mantingut últimament una reunió amb la gerent, el subdirector, el director d'assistència primària i la directora econòmica de l'Hospital de Vinaròs per a explicar-los la problemàtica i fer-los l'oferiment. “En la reunió que vam mantindre els vaig sol·licitar almenys un auxiliar o recepcionista i cedir-li local a la Conselleria en el camp de golf per a posar metge i infermera, i van dir que no. Confie que atenguen la realitat de la Urbanització de Panoràmica i posen remei a una manca en el servei mèdic que cada any és més greu perquè cada estiu venen més visitants a Panoràmica”.


Es tracta d'alguna cosa que els veïns de Panoràmica venen reivindicant i l'alcalde de Sant Jordi va de la mà amb ells, fins al punt d'insistir davant la Generalitat i oferir un local finançat per l'Ajuntament i sense cap cost per a la Generalitat a pesar que la sanitat és una competència autonòmica.


Iván Sánchez Cifre assegura que “és una reclamació d'allò més justa perquè a l'estiu es registren fins a 10.000 persones a la Urbanització Panoràmica Golf i reben serveis sanitaris de la Generalitat del nivell d'una població de tot just 1.000 habitants. Es tracta d'una cosa en la qual hem insistit i continuarem fent fins que posen remei. No pot ser que s'òmpliguen la boca de defensar que cal combatre la despoblació i que estan amb els pobles xicotets i després ens donen l'esquena als alcaldes i els veïns que reivindiquem serveis necessaris per a consolidar la població a l'interior”.

Te puede interesar
Lo más visto