Peníscola coneixerà la seua nova Reina de Festes aquest dissabte

La localitat acollirà l'acte d'Elecció de la Reina de Festes, amb l'habitual sorteig al qual concorreran les aspirants al càrrec

General 28 de mayo de 2022 Redacció Redacció
0B2841C8-0C42-473F-822B-6EB65BB604A3

La Regidoria de Festes està ultimant els detalls per a la gran celebració d'aquest dissabte, perquè després de dos anys sense convocar-la, se celebrarà en el Palau de Congressos de la localitat, l'Elecció de la Reina de les Festes Patronals de 2022.

"La pandèmia ha condicionat les nostres celebracions en aquests dos últims anys, però amb la nova normalitat, reprenem el calendari festiu renovant la Cort d'Honor i triant la que serà la nova Reina" ha explicat l'edil de l'àrea, Ramón Simó.

Durant els últims mesos les diferents entitats locals han anat presentant els seus representants, que enguany són un total de nou: Lara López, representant l’Associació Cultural de Moros i Cristians; Sara Geensen, en representació del Grup Cultural de Danses; Ana Mulet, representant la Dansa Batalla de Moros i Cristians; Marta Ramírez, per la Banda de Música; Paula Ramírez, representant l’Escola de Música; Aitana Boix, en representació de la Penya en Almíbar; Àngel Caldés, per la Penya l'Espardenya; Marianela Yañez, pel Peníscola Futbol Sala i Rocío González, representant la Xaranga All-i-pebre.

"Durant l'acte les aspirants confirmaran que opten al sorteig, de moment i prèviament a l'acte oficial, quatre Dames han manifestat el seu interés per concórrer, així que serà una vetlada emocionant que esperem tots amb molta il·lusió" ha manifestat Simó, qui ha recordat que el sorteig s'efectua durant l'acte i davant notari.

La Cort es completarà amb les Dames infantils que en aquest 2022 seran: Marina Albiol, Júlia Bayarri, Isabel Beltrán, Daniela Colom, Rosa María Colom, Carlota Crespo, Dana Domingo, Berta Fibla, María Martínez, Alejandra Elena Núñez, Blanca Simó, Carmen Simó, Martina Simó, Vega Tejedor i Valentina Salvador.

La Cort d'Honor sortint

Des de 2019, són 12 les joves que conformen la Cort d'Honor. Elles són Laia Morán -representant de l’ACD Peníscola-, Lia Bayarri -del Grup Cultural de Danses-, Mª Dolores Bayarri, de l'Associació Cultural de Moros i Cristians, Rosa Simó -de la Penya l'Espardenya- i Mar Prats -de l'Associació Dansa Batalla de Moros i Cristians. Per part seua, la Reina 2019, Leticia Gaseni és la representant de la Penya en Almíbar.

Quant a la Cort d'Honor infantil, la formen María Martínez, Anna Simó, Blanca de la Mar Forner, Carla Culvi, Paula Barreda i Thais Llopis.

Totes elles s'acomiadaran del seu càrrec a l'inici de les Festes Patronals de 2022, quan la nova Cort d'Honor hi prenga el relleu.

Te puede interesar
Lo más visto