Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La Diputació recolza la Mediterranean Epic Triathlon que comptarà amb 500 participants i Javier Gómez Noya com a ambaixador

La Diputada d'Esports, Tania Baños, ha destacat la importància de projectar a la província com a escenari esportiu amb competicions de primer ordre

General 28 de mayo de 2022 Redacció Redacció
mm

La diputada d'Esports, Tania Baños, ha assistit a la presentació de la Mediterranean Epic Triathlon a la Casa dels Caragols, prova que se celebrarà hui, 28 de maig, en les localitats d'Oropesa i Cabanes. Aquesta primera edició compta amb més de 500 participants, més del 90% de fora de la província: d'Espanya i d'altres països.

L'acte ha comptat amb la presència d'Héctor de la Cagiga, director de Publicom Sport Events i organitzador de l'esdeveniment esportiu; el director territorial d'Educació, Cultura i Esports, Alfred Remolar; l'alcaldessa d'Oropesa, Araceli de Moya; la primera tinenta alcalde de Cabanes, Lidón Morralla; l'ambaixador del triatló, Javier Gómez Noya; i el regidor de Medi Ambient i Esports de l'Ajuntament d'Oropesa, Jordi Llopis.

La diputada Baños ha reconegut la labor de l'organització perquè “triar la nostra província com a seu de noves competicions suposa un progrés per a aquesta terra a nivell esportiu, turístic i social”. Per això, “des de la institució apostem per projectar a Castelló i les seues comarques com a escenari esportiu”.

A Publicom Sport Events li recolzen altres esdeveniments esportius molt reconeguts com són la Mediterranean Epic BTT , la Mediterranean Epic Gran Fons i la Mediterranean Xtrem. Aquesta edició, el triatleta olímpic Javier Gómez Noya ha sigut seleccionat com a ambaixador i assessor tècnic de la Epic Triathlon, qui ha declarat que a causa de seqüeles del Covid19 no podrà participar en la competició però sí que donarà suport a l'equip tècnic.

El triatló se celebrarà hui dissabte 28 de maig a Oropesa i Cabanes. Les proves de natació i carrera a peu tindran lloc en la localitat d'Oropesa, mentre que la prova de ciclisme també inclou en el seu recorregut a Cabanes. L'esdeveniment començarà a les 8 del matí i comptarà amb una actuació musical i un estand gastronòmic; el lliurament de trofeus començarà a les 13 hores i donarà fi a l'acte esportiu.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter