Rocío González serà la Reina de les Festes Patronals de Peníscola de 2022

La representant de la Xaranga "All-i-pebre" ha sigut l'afortunada en el sorteig celebrat per a l'Elecció de la Regina de Festes d'aquesta vesprada

General 30 de mayo de 2022 Redacció Redacció
IMG_1064

La sort ha volgut que Rocío González siga la pròxima Reina de les Festes Patronals de Peníscola en aquest 2022 i rellevarà a Leticia Gaseni, que ostenta el càrrec des de 2019, el pròxim dia 7 de setembre. 

La representant de la Xaranga "All-i-pebre" ha sigut l'afortunada en el sorteig celebrat per a l'Elecció de la Regina de Festes d'aquesta vesprada en el Palau de Congressos, davant l'atenta mirada dels assistents a la gala del retrobament, en la nova normalitat, després de dos anys sense renovació de càrrecs en la Cort d'Honor.

Rosada, molt emocionada, ha sigut felicitada per la que serà la seua Cort al complet i que estarà formada per Lara López, representant a la Associació Cultural de Moros i Cristians; Sara Geensen, en representació del Grup Cultural de Danses; Ana Mulet, representant a la Dansa Batalla de Moros i Cristians; Marta Ramírez, per la Banda de Música; Paula Ramírez, representant a la Escola de Música; Aitana Boix, en representació de la Penya en Almívar; Àngel Caldés, per la Penya l'Espardenya i Marianela Yañez, pel Peníscola Futbol Sala.

La Cort es completarà amb les Dames infantils que en aquest 2022 seran: Marina Albiol, Júlia Bayarri, Isabel Beltrán, Daniela Colom, Rosa María Colom, Carlota Crespo, Dana Domingo, Berta Fibla, María Martínez, Alejandra Elena Núñez, Blanca Simó, Carmen Simó, Martina Simó, Vega Teixidor i Valentina Salvador. El regidor de Festes, Ramón Simó, ha felicitat la que serà la nova Regina i la seua Cort, posant l'accent en la recuperació de la programació festiva en aquest any.

L'alcalde, Andrés Martínez, ha reconegut la tasca de la Cort d'Honor de 2019, que s'acomiadarà del seu càrrec el setembre vinent, felicitant la que serà la nova Cort i la seua nova Reina, Rocío, en un any molt especial.

Te puede interesar
Lo más visto