Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ribera entrega els premis del concurs #ComerçDeCorAlbinegre

Els tres comerços guanyadors del concurs d'aparadors han sigut Babiloni Tenda d'Art, Vannu i Infoofinet.

General 31 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Ribera entrega de Premios Comerç de Cor Albinegre_7

La regidora d’Innovació Comercial de l'Ajuntament de Castelló, Mary Carmen Ribera, ha fet lliurament aquest dilluns dels premis de la campanya #ComerçDeCorAlbinegre, una iniciativa dirigida a dinamitzar el comerç local i commemorar la celebració del centenari de la fundació del Club Deportivo Castellón. Els tres comerços guanyadors del concurs d'aparadors (premiat amb 300 euros cadascun) han sigut Babiloni Tenda d'Art, Vannu i Infoofinet. A més, s'ha realitzat un esment especial a Forcadell Decoració, per l'original composició del seu aparador.

D'altra banda, també s'ha fet lliurament, en col·laboració amb la Fundació Albinegra, d'un kit del CD Castellón compost per una samarreta, una bufanda i un abonament anual per a la pròxima temporada a la persona guanyadora del sorteig realitzat a través d'Instagram. Ribera ha donat l'enhorabona als guanyadors i ha agraït la participació de la trentena de comerços que s'han sumat a aquesta campanya.

Te puede interesar

Carnaval 2023

Orpesa es prepara per a celebrar el Carnestoltes

Redacció
General 13 de febrero de 2023

El municipi d'Orpesa es prepara per a acollir una de les cites més acolorides i divertides del calendari. El Carnestoltes torna a la localitat amb una àmplia programació per als dies 24 i 25 de febrer.

Lo más visto

Newsletter