Castelló aprova el projecte per a contractar 39 persones en desocupació del règim agrari

L'Ajuntament opta a una subvenció de 230.000 euros del SEPE per a executar obres d'interés social amb càrrec a aquesta ajuda

General 31 de mayo de 2022 Redacció Redacció
RDP Patricia Puerta

L'Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria d'Ocupació, ha aprovat la memòria del projecte de treballs de reforç en camins i parets de séquies del terme municipal a executar dins del projecte del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) per a la contractació temporal de persones en situació de desocupació agrària i amb l'objectiu de la realització d'obres i serveis d'interés general.

La regidora d'Ocupació de l'Ajuntament de Castelló, Patricia Puerta, ha explicat que s'ha aprovat la memòria per la qual es preveu la contractació de fins a 39 persones per a fer treballs de reforç en camins i parets de séquies del terme municipal a executar des de l'1 de juliol al 30 de setembre d'enguany, amb un cost total de 249.476,13 euros. D'ells, 226.194,45 formaran part de la subvenció del SEPE dins del programa per a la contractació de persones desocupades del règim agrari per a la realització d'obres o serveis d'interés general i social.

Puerta ha explicat que s'ha presentat el projecte per a “la construcció de murs de contenció que reforcen les séquies del terme municipal i per a fer treballs de reforç de cunetes de camins per a la seua estabilització”. Les obres previstes es desenvoluparan en les séquies dels camins de l’Obra i Senillar. A més, també es podran fer treballs de neteja manual dels marges en els camins Quadra de Sancho, camí Enramada, camí Vell de la Mar, camí Molinera i camí Bovar, entre altres.

“A través d'aquest programa millorem les oportunitats laborals d'aquells sectors de la població amb ocupació estacional, al mateix temps que realitzem contractacions per al desenvolupament de treballs d'interés per a la ciutadania”, ha explicat la regidora. En la present convocatòria, es preveu la contractació a jornada completa i per tres mesos de 4 capatassos/oficials i 35 peons.

Les contractacions s'emmarcaran dins del conveni subscrit entre l'Ajuntament de Castelló i el SEPE. Així, es preveu una subvenció de 229.813,97 euros per part de l'organisme estatal d'ocupació, mentre que la resta serà aportació municipal.

Te puede interesar
Lo más visto