Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Falomir reivindica el PSPV com a garant del progrés de l'Alt Palància: "hem doblat les transferències a la comarca des de 2019"

El secretari general provincial destaca el caràcter municipalista del Partit Socialista i la vertebració de les comarques amb més serveis i infraestructures de qualitat

General 31 de mayo de 2022 Redacció Redacció
2022-05-30 Viver visita

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Samuel Falomir, ha destacat en una visita recent a Viver que els 27 municipis de l’Alt Palància “ixen guanyant quan el Partit Socialista està en posició de govern”. Falomir ho ha exemplificat amb el cas de la Diputació de Castelló, institució liderada pel socialista José Martí des de 2019 “i que ha fet possible que des d’aleshores s’hagen doblat les transferències a la comarca”. En concret, les aportacions han passat dels 2,7 milions pressupostats pel PP en els seus últims comptes als 5 milions d’euros reservats enguany per a infraestructures i serveis".

Falomir ha posat en valor que “el Partit Socialista és l’únic que es creu el municipalisme, dotant els ajuntaments de major autonomia i recursos perquè continuen millorant la vida de les persones i contribuint al progrés del territori”. “A Castelló sempre s’havia parlat de despoblament però poca política es feia perquè la gent s’asseguera a les zones rurals”. D’acord al dirigent socialista, ara s’ha canviat l’enfocament i “és quan de veritat el repte demogràfic està a primera línia política. Ara hi ha més serveis i oportunitats per a tothom”.

Per al desenvolupament futur de la comarca, Samuel Falomir aposta per sumar-se al tren de prosperitat que suposarà l’establiment a Sagunt de la gigafactoria de bateries de Volkswagen. “La connexió directa amb Morvedre i la qualitat de vida que es respira ací suposaran un revulsiu econòmic i social per als pobles”. Falomir advoca per continuar millorant la xarxa viària i ampliant la cartera de serveis. “Serà el Partit Socialista qui ho farà. Abans es portaven grans esdeveniments ruïnosos, ara portem multinacionals que donen ocupació de qualitat”.

Durant la visita Falomir ha estat acompanyat per l’alcaldessa Nieves Simón, qui ha destacat que des que governen els socialistes a tots els àmbits “Viver és un poble amb més futur”. També han estat presents la vicesecretària de Política Municipal i alcaldessa d'Altura, Rocío Ibáñez; la vicesecretària de Militància i Participació, Zaida Moreno; el secretari d'Organització provincial, Joan Morales; el secretari d'Organització de l'Alt Palància, Miguel López; el secretari d'Habitatge, Enrique Màñez; així com un grup de militants socialistes de la comarca.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter