Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament d'Almenara realitza el sorteig dels premis de la Ruta de la Tapa 2022 entre els més de 200 tapaports completats

El primer premi de 2.500 euros ha correspost a Joana Corell, la Smart TV de 50'' a Cristina López, i els 250 euros per a Daniel Salvador Gutiérrez

Cultura 31 de mayo de 2022 Redacció Redacció
SORTEIGTAPA

Aquest migdia el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Almenara ha acollit el sorteig dels premis de la Ruta de la Tapa 2022 entre les més de 200 persones que han completat el tapaport després de visitar els deu bars i restaurants participants en aquesta edició en la qual s'han repartit prop de 7.000 tapes en global amb un benefici directe d'uns 28.000 euros sense comptar altres consumicions que es puguen haver realitzat.

L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat “la gran participació de veïns, veïnes i visitants en aquesta ruta, així com la gran aposta dels bars i restaurants de la Ruta de la Tapa que han demostrat el seu bon fer i l'excel·lent gastronomia d'Almenara”. Pérez ha agraït així a clients, locals i empreses col·laboradores la seua aposta per la Ruta de la Tapa d'Almenara, destacant que “continuarem treballant per a celebrar més edicions en el futur”.

El primer premi de la Ruta de la Tapa 2022, consistent en 2.500 euros, patrocinat per Mahou San Miguel ha correspost a Joana Corell Valenciano. El segon premi, una Smart TV de 50” patrocinada per PEPSI ha sigut per a Cristina López Fernández, mentre que el tercer premi, 250 euros, patrocinat per García Folquers SL Suministros Hosteleros és per a Daniel Salvador Gutiérrez.

A més, diversos comerços col·laboradors també han volgut participar en aquesta edició de la Ruta de la Tapa oferint regals als qui hagen completat el tapaport, premis que també s'han sortejat, així com també els deu locals participants que han aportat un premi de consumició per 60 euros en els seus locals a les persones que hagen completat el tapaport.

La Ruta de la Tapa s'ha organitzat i patrocinat des de la Regidoria de Turisme i Comerç de l'Ajuntament d'Almenara, conjuntament amb els 10 bars i restaurants participants, així com de San Miguel, Pepsi, i García Folquers S.L. Suministros Hosteleros. En aquesta edició han participat el Bar Papi, el bar Twin Corners, el Restaurant la Cope, el bar La Plaça, el Bar Els Cristals, el Bar Nicolás, el Restaurant Nou Mosset, Al Lío Beach Bar, Summer Box Miada i l'Hamburgueseria la Muralla.

A més han col·laborat Instal·lacions J.M.Rebollar, Ernesto Barelles, Ubesan, Almebox, Moda, Complements i Perruqueria Chelo Agramunt, Quattre Internet, Forn Nenúfar, Forn Granados, Forn Prio-Cort, Forn Pa de Forment, Inforpower i Jamones Garcerán aportant premis per al sorteig entre els tapaports completats.

Te puede interesar

Cartel fiestas octubre 2022

Orpesa es prepara per a viure unes festes patronals en gran

Redacció
Cultura 13 de septiembre de 2022

L'agenda s'iniciarà el 24 de setembre, amb la proclamació de les reines, a la qual li seguiran els concerts de Tamara i Nil Moliner, els actes taurins, la batalla de galls, el Pregó i el Dia de les Paelles, entre altres esdeveniments

Lo más visto

Newsletter