El PSPV-PSOE d'Onda denuncia que Carmina Ballester no planteja cedir cap espai per a la residència "per a retardar-la i traure'n rèdit polític"

El regidor Ximo Huguet lamenta que l’alcaldessa faça de la crispació amb la Generalitat el seu segell polític i que la gent major pague per la seua ineptitud per a adquirir el terreny on ubicar el centre assistencial

Política 31 de mayo de 2022 Redacció Redacció
Ximo Huguet 2

El PSPV-PSOE d’Onda ha denunciat la línia permanent de confrontació que manté l’alcaldessa del Partit Popular, Carmina Ballester, respecte a la construcció de la segona residència del municipi i el centre de dia. El regidor Ximo Huguet ha criticat que des de l’equip de govern es culpabilitze la Generalitat de no moure fitxa “quan Ballester no ha estat capaç en tres anys d’adquirir i cedir el terreny on ubicar-la”.

Segons ha informat Huguet, la Generalitat Valenciana contempla la construcció dels dos centres abans de 2025 “però es troba amb l’entrebanc que no disposa de l’espai on fer-ho, un deure que corresponen a l’Ajuntament d’Onda”. El regidor es pregunta: “Com serà possible alçar una nova residència sense saber on posar-la?”.

Des del Partit Socialista lamenten que “Carmina Ballesters faça de la crispació i el confrontament polític el seu segell polític i que al final de tot siguen les nostres persones majors les principals damnificades”. Cal destacar que Onda compta amb un dèficit important de places públiques de residència i centre de dia, un problema al que la Generalitat “vol donar una solució, com es demostra la inclusió dels nous centres al Pla Convivint, però és l’Ajuntament el que es mostra totalment passiu des de 2019”. “Hem perdut tres anys per pura estratègia política de l’alcaldessa i del PP i ho seguiran fent per a tindre motius a criticar durant la pròxima campanya electoral”, s’ha queixat.

Des del PSPV “reclamem a Ballester que siga l’alcaldessa de totes i tots i deixe de costat els comportaments sectaris i pense en el benestar de la població d’Onda”. “L’Ajuntament ha de comprar ja el terreny i cedir-lo i deixar de donar la culpa als demés”.

Te puede interesar
Lo más visto