L'aeroport de Castelló multiplicarà les seues opcions de connectivitat aèria amb la nova ruta de Madrid

La directora general de Aerocas, Blanca Marín, destaca que la nova línia "connectarà Castelló amb el món" a través de Madrid-Barajas

General 01/06/2022 Redacció Redacció
descarga (4)

La directora de Aerocas, Blanca Marín, ha destacat que la posada en marxa d'una nova connexió aèria amb Madrid, prevista per a la pròxima tardor, multiplicarà les possibilitats de connectivitat des de Castelló, en enllaçar amb un dels principals hubs aeris internacionals.

Blanca Marín ha recordat que Aerocas ha tret a licitació un contracte que contempla la programació, promoció i prestació efectiva d'una nova connexió, de caràcter anual, entre Castelló i Madrid durant un període de dos anys.

Segons ha assenyalat, la posada en marxa d'aquesta ruta "marcarà un punt d'inflexió en la trajectòria de l'aeroport, en la mesura en què possibilitarà connectar amb el món a través de l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas". Per això, un dels principals elements que es valoren en el procés de licitació són les possibilitats de connexió amb altres destinacions internacionals i nacionals que ofereixen les aerolínies des de l'aeroport de Madrid.

En aquest sentit, Blanca Marín ha afirmat que l'enllaç aeri amb Madrid "contribuirà al procés d'internacionalització del sector turístic de Castelló i reforçarà la projecció exterior del teixit productiu del territori".

La directora general de Aerocas ha incidit en què, en paral·lel a la licitació d'aquest contracte, la Generalitat prossegueix les seues gestions davant el Ministeri de Foment per a aconseguir la declaració de la ruta aèria Castelló-Madrid com a Obligació de Servei Públic (OSP). Segons ha assenyalat, els estudis encarregats per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat avalen la petició.

La responsable de l'aeroport ha subratllat que les rutes declarades OSP que enllacen destins dins de la Península són finançades per les administracions autonòmiques. D'igual manera, altres comunitats autònomes i entitats locals i provincials d'Espanya tenen subscrits contractes de promoció vinculats a l'operació de rutes aèries amb Madrid.

Te puede interesar
foto de grupo recogida Fit Planet 051023

CEEI Castelló, juntament amb Fitplanet, una startup participant en el Programa Òrbita 2023, i la Fundació Azul Marino han organitzat conjuntament una expedició per a recollir residus

Redacció
General 07/10/2023

Durant la jornada, s'han recollit més de 142 quilos de residus. L'activitat s'emmarca en el context de la sostenibilitat i l'emprenedoria i ha comptat amb la participació de 35 persones, incloent emprenedors, membres de startups i individus compromesos amb la preservació del medi ambient

IMG-20231023-WA0008

Nules posa en marxa una nova iniciativa d'oci per als més joves

Redacció
General 24/10/2023

"Patis Joves Oberts" és el nom de la nova iniciativa dirigida als joves de la població. L'Ajuntament de Nules ha iniciat aquest projecte amb l'objectiu d'oferir un espai obert on els joves, d'entre 12 i 17 anys, puguen realitzar diferents activitats d'oci i entreteniment

Lo más visto