Castelló col·labora amb el Consell en un curs sobre un bosc d'aliments per a avançar en una producció sostenible i de proximitat

La formació tractarà una alternativa d'agricultura regenerativa que propícia aliments de temporada i de proximitat

Educació 01 de junio de 2022 Redacció Redacció
curs formació horticultura ecològica

La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló col·labora amb la Conselleria d'Agricultura en l'organització del 8 a l'11 de juny d'un nou curs per a fomentar una alimentació saludable i de proximitat i la soberania alimentària. La formació impartirà aprenentatges per a desenvolupar un bosc d'aliments, una alternativa que propícia aliments de temporada. Les persones interessades s'han d'inscriure a través del telèfon 964336620 o el correu electrònic [email protected]

La Cambra Agrària Municipal acollirà tres sessions per a continuar avançant en un model agroalimentari sostenible i saludable que propicie productes estacionals”, ha afirmat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

El curs té el títol de Bosc d'Aliments i agricultura regenerativa i tindrà lloc el dimecres 8 i dijous 9 de 17 a 20 hores, i el dissabte 11, de 10 a 14.00 hores, a l’espai de l’avigunda de Lledó 16.

Un bosc d'aliments tracta d'imitar els processos naturals que es donen en un bosc permanent, seleccionant espècies comestibles a diferents nivells amb escasses o nul·les exigències de manteniment.

La formació començarà el dimecres 8 amb la doctora Kathryn C. Dowling, toxicòloga mediambiental que tractarà l'agricultura regenerativa per a afrontar el canvi climàtic. El dijous 9 s'explicarà es donarà una visió general del bosc d'aliments de la mà de Juan Torres, enginyer tècnic agrícola o paisatgístic.

El curs finalitzarà el dissabte 11 a càrrec també de Juan Torres. També col·labora la Xarxa d’Agroecologia de Castelló .

Te puede interesar
Lo más visto