Joan Ronchera celebra l'arribada del primer tram de fons europeus a Alcalà i Alcossebre per a accelerar la transformació del sector turístic

El portaveu del grup socialista i avisa que vigilarà que es complisquen els requisits descrits en la subvenció

General 01 de junio de 2022 Redacció Redacció
IMG_6700

El portaveu socialista a l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, ha destacat que la pròxima arribada de fons europeus al municipi suposarà “un important revulsiu per a l’economia local”. Ronchera s’ha referit així a l’aprovació, per part de la Generalitat, de la transferència dels primers 900.000 euros -d’un total de tres milions- per a cobrir el desplegament de les accions del pla de turisme sostenible local.

“El nostre país lidera l’arribada de fons europeus a tota la Unió gràcies a les gestions del president Pedro Sánchez. A l’hora de negociar les condicions i els terminis de pagament hem comptat amb el millor equip i ací tenim l’exemple més clar”.

Ronchera ha avançat que “continuarem fent la nostra tasca de control i fiscalització del govern municipal perquè implemente punt per punt el pla”. En opinió del portaveu, “tenim una oportunitat única per a fer possible al nostre poble un projecte capdavanter per al desenvolupament turístic de la zona. El PSPV formarà part del Consell de Turisme Local amb un representant.

Te puede interesar
Lo más visto