El PSPV d'Onda proposa que es recuperen els bons-comerç per a reforçar la competitivitat de les botigues i serveis locals

La regidora socialista Marta Piquer reclama a l’alcaldessa del PP que reconsidere la decisió d’eliminar les ajudes: “és una insistència dels comerços del poble”

General 02 de junio de 2022 Redacció Redacció
Marta Piquer

El PSPV-PSOE sol·licita a l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester (PP), que recupere els bons-descompte per a realitzar compres en el comerç local de proximitat. La regidora socialista Marta Piquer insta a l’equip de govern a que prenga les mesures oportunes per a ajudar els xicotets negocis davant la competència de les grans superfícies i la venda ‘on line’”. “Onda no pot donar l’esquena al seu comerç local. Un barri sense negocis equival a carrers i places buides i silencioses i això és el que no volem per al nostre poble”.

Els bons comerç formen part d’un paquet de mesures promogudes l’any passat pel PSPV local després de la pandèmia per a fomentar la compra en el comerç de proximitat amb el consens de les associacions Onda Centre Comercial i Hooturionda. “La convocatòria de l’any passat va tindre una gran acollida per part del veïnat i del xicotet comerç d’Onda. Els 200.000 euros d’inversió municipal es van multiplicar ràpidament, repartint riquesa entre les famílies de la nostra ciutat i reforçant la competitivitat del nostre sector serveis”. Tot i les xifres positives que deixa la iniciativa, “no hi ha cap previsió que enguany es tornen a llançar tot i la insistència dels comerços del poble”, ha denunciat Piquer.

La dirigent socialista ha demanat al govern municipal que reconsidere la seua posició i comence a treballar “des de ja” en la convocatòria i que es facen els canvis oportuns en el pressupost municipal “per a fer efectives aquestes bonificacions des d’aquest mateix estiu”. “Ara que ve l’estiu hem de potenciar l’efecte de la campanya de rebaixes d’estiu i que els nostre negocis guanyen en clientela”.

Marta Piquer ha recordat que durant l’elaboració dels pressupostos municipals de 2022 el PSPV va reivindicar la inclusió d’una partida de 500.000 euros per a la creació de diverses campanyes de bo comerç “perquè funciona”. “Seguirem reivindicant-lo cada vegada que ens diguen ‘no’”, ha finalitzat.

Te puede interesar
Lo más visto