Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Betxí contractarà 23 persones durant els mesos d'estiu amb la subvenció de l'atur agrari

Els seleccionats faran treballs de manteniment de jardineria, neteja de barrancs i rius de la Muntanyeta de Sant Antoni

General 02 de junio de 2022 Redacció Redacció
IMG_6990

L'Ajuntament de Betxí ha aconseguit un any més la subvenció del SEPE per a fomentar l'ocupació agrària. En aquesta ocasió, els fons que ascendeixen a més de 52.000 euros permetran contractar durant els mesos d'estiu a 23 veïnes i veïns en atur de la localitat per a treballs agrícoles. En les pròximes setmanes s'obrirà el procés de puntuació a través d'un tribunal conformat per funcionaris del consistori i per representants sindicals segons la baremació oficial facilitada des del SEPE.

Amb aquesta ajuda, les persones seleccionades treballaran tres mesos a partir de juliol en tasques de manteniment de jardineria en parcs i jardins del municipi, esbrossat de barrancs i rius i, enguany, es centrarà també en la neteja de la Muntanyeta de Sant Antoni.

Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha apuntat que “un any més s'ha aconseguit accedir a aquests fons que possibiliten donar ocupació a una vintena de betxinencs i, a més, permet millorar uns certs punts de la localitat i adequar els barrancs per a l'època de pluges”.

En aquest sentit, és una tasca fonamental l'esbrossat i la neteja de barrancs i rius del municipi per a millorar els cabals fluvials i evitar així problemes greus en l'època de les pluges torrencials de tardor.

A més, Remolar també ha apuntat que “des de l'Ajuntament es continuarà treballant per a fomentar l'ocupació i, per tant, es mantindrà l’esforç dels nostres funcionaris per a accedir a totes les ajudes possibles que permeten la contractació de la gent de la nostra localitat”.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter