Orpesa del Mar finalitza les obres del nou pàrquing situat al carrer Benassal

L'aparcament, pròxim al camp de futbol, al Casal Jove i a les pistes de pàdel, compta amb un total de 150 places d'aparcament

General 03 de junio de 2022 Redacció Redacció
Parking calle Benassal finalizado

L'Ajuntament d'Orpesa ha finalitzat les obres per a la creació d'un nou pàrquing situat al carrer Benassal, una zona estratègica pròxima a la platja i a edificis com el camp de futbol, el Casal Jove i les pistes de pàdel. Un estacionament que, tal com ha avançat la regidora d'Urbanisme, María Jiménez, comptarà amb un total de 150 places d'aparcament.

Es tracta d'uns treballs que ascendeixen als 250.000 euros i que, juntament amb l'adequació del pàrquing situat al carrer Peníscola “donem solució al problema d'aparcament que existeix en aquesta zona”, ha explicat Jiménez. D'aquesta manera, “incrementem el nombre de places d'aparcament públic en la zona de Morro de Gos amb la creació de dues instal·lacions que donaran servei, en total, 183 vehicles”, afig la edila.

Amb tot, Jiménez ha ressaltat que amb la finalització de tots dos projectes “consolidem la nostra ferma aposta per dotar al municipi de més zones d'aparcament per a facilitar el dia a dia dels nostres veïns i veïnes i, al mateix temps, augmentar la comoditat de turistes i visitants que s'acosten a la nostra localitat”.  Per part seua, l'alcaldessa, Araceli de Moya, ha subratllat que amb aquesta actuació “incrementem la bossa d'aparcaments del municipi, una intervenció molt necessària ja que a l'estiu la nostra localitat multiplica per deu la seua població pel que necessitem ordenarles zones d'aparcament”. Així, “amb aquestes últimes intervencions donem solució a la zona de platja i a diverses instal·lacions esportives i d'oci amb les quals compta el municipi”, afig de Moya.

Cal recordar, tal com ja va anunciar el consistori, que tant les obres d'adequació del pàrquing situat al carrer Peníscola com els treballs de creació del nou aparcament del carrer Benassal han sigut finançats gràcies a una subvenció concedida per la Diputació de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto