L'aeroport de Castelló i Air Nostrum 'bategen' un avió amb el nom 'Castelló' per a reforçar la promoció de la ruta de Sevilla

La ruta Castelló-Sevilla modifica a partir de juliol la programació de vols i passarà a operar en dilluns i dijous

General 06 de junio de 2022 Redacció Redacció
airplane-4974678_1920

L'aeroport de Castelló i la companyia Air Nostrum han acordat 'batejar' un dels avions de l'aerolínia amb el nom 'Castelló', dins del paquet accions promocionals de la ruta de Sevilla.

La directora general de Aerocas, Blanca Marín -acompanyada pel director comercial de Air Nostrum, Juan Corral, i el director de Relacions Institucionals, Antonio de Nó- ha visitat l'hangar de Air Nostrum on s'ha rotulat un dels avions de la companyia, estampant en el fuselatge el nom 'Castelló'.

Blanca Marín ha manifestat que aquesta acció reforçarà la promoció de la ruta de Sevilla, "a més de posicionar el destí Castelló en tots aquells destins on opere l'aeronau".

La directora general de l'aeroport ha recordat que la ruta Castelló-Sevilla va arrancar el passat 2 de maig, amb dues freqüències setmanals. La connexió estarà operativa fins al 27 de juliol, pararà durant el mes d'agost i es reprendrà el 5 de setembre fins al 19 d'octubre.

La ruta opera en l'actualitat en dilluns i dimecres. El director comercial de Air Nostrum, Juan Corral, ha avançat que, a partir de juliol, els vols seran en dilluns i dijous.

El responsable de l'aerolínia ha destacat l'evolució positiva de la connexió, com demostra "el creixent nombre de reserves".

Te puede interesar
Lo más visto