L'empresari Emilio Duró inspira a 600 veïns, comerciants i empresaris amb idees per a millorar els seus negocis

El teixit empresarial local ha assistit per a millorar les seues pràctiques de negoci i obtindre noves idees per a créixer

Economía 07 de junio de 2022 Redacció Redacció
IMG_0135

El prestigiós empresari, professor i conferenciant Emilio Duró ha aconseguit reunir més de 600 persones en el Teatre Mònaco d'Onda en una xarrada on ha transmés la seua experiència i coneixements aplicats als negocis. Així, en aquesta jornada organitzada per l'Ajuntament, al costat de les associacions Onda Centre Comercial, HosturiOnda i Mercat Municipal, els assistents han pogut aprendre i interactuar amb el ponent mitjançant el torn de preguntes.

L'alcaldessa, Carmina Ballester, ha sigut l'encarregada de presentar al ponent i ha transmés als emprenedors que “volem ser-vos útils i ajudar-vos a continuar millorant, perquè sou el cor de la nostra ciutat. I la formació és fonamental per a afrontar els canvis i tendències que exigeix el mercat. Confiem en el vostre talent, potencial i capacitat per a continuar convertint les millors idees en grans projectes”.

Emilio Duró és un empresari, professor i conferenciant que es dedica a la consultoria i formació des de fa més de 30 anys. Amb una forta orientació pedagògica, alterna els seus estudis amb la realització de conferències i assessorament al teixit empresarial.

Cal recordar que l'Ajuntament d'Onda ja va estar al costat dels autònoms i comerciants durant la pandèmia, destinant més de 3 milions d'euros en diferents plans d'ajudes per a evitar que tancaran persianes. En aquesta ocasió, programa iniciatives formatives com aquesta per a ajudar-los a explotar tot el seu talent i a desenvolupar les seues empreses.

La xarrada amb Emilio Duró és la segona activitat del cicle de conferències ‘Onda Inspira’ que ha organitzat l'Ajuntament d'Onda amb l'objectiu d'ajudar a reforçar la salut mental dels ondenses i aprendre noves idees. Divendres passat ja va tindre lloc la jornada ‘Onda Talks’, de la mà de l'Associació Nacional d'Intel·ligència Emocional (ASNIE), on sis experts en coaching de primer nivell van inspirar a més de 200 ondenses.

El fermall d'or al cicle ‘Onda Inspira’ el posarà el prestigiós i brillant professor Victor Küppers el pròxim 15 de juny en el Teatre Mònaco en una doble sessió, a causa del gran interés generat, programada pels departaments d'Educació i Ciutat Saludable.

Te puede interesar
Lo más visto