Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El PSPV de Benicàssim ofereix diàleg a Susana Marqués per a aprovar els pressupostos "i acabar amb la paràlisi de l'equip de govern"

El portaveu socialista lamenta que la localitat no compte amb un full de ruta clar per a 2022 per la guerra oberta d’egos entre l’alcaldessa i la líder de Ciutadans, Cristina Fernández

General 07/06/2022 Redacció Redacció
Miguel Alcalde

El PSPV-PSOE de Benicàssim tendeix la mà a l’alcaldessa de la localitat, Susana Marqués (PP), per a tancar un acord per a l’aprovació dels pressupostos de 2022. El portaveu socialista, Miguel Alcalde, emplaça a la líder popular a convocar una reunió per a pactar, “sense línies roges”, les inversions urgents a realitzar en el municipi “perquè el que ara interessa és que Benicàssim tinga un projecte clar i definit malgrat que no el compartim al cent per cent”. En opinió d’Alcalde, “els i les socialistes hem vingut per a ser útils i per resoldre els problemes de la gent, no per a posar pals a les rodes”. “Plantejarem el diàleg com a via de solució al conflicte polític que es viu a la nostra població”.

“Portem quasi mig any esperant uns comptes que haurien de servir de palanca per a reactivar l’economia després de dos anys de pandèmia i per a contrarestar els efectes de la crisi provocada per la invasió d’Ucraïna”. Miguel Alcalde sosté que “els pressupostos són la principal ferramenta de direcció política d’un govern i a Benicàssim es fa palés que aquest no funciona”.

El representant socialista ha demanat “altura de mires” i que es deixe de costat “l’enfrontament personal i polític” que protagonitzen Marqués i la líder de Ciudadanos, Cristina Fernández, perquè acaba minant el desenvolupament futur de la nostra localitat”. “Hi ha projectes paralitzats per la falta de pressupost i això no ho podem tolerar”.

Alcalde ha advertit que “si Marqués no té la voluntat d’aconseguir un acord de pressupostos reclamarem la seua dimissió i la de Cristina Fernández perquè donen pas als que sí que estem disposats a treballar pel futur del nostre poble”.

Te puede interesar

cast

Onda millorarà l'accessibilitat del Mercat Municipal

Redacció
General 18/08/2023

L'ajuntament ha invertit al voltant de 200.000 euros en transformar el Mercat en un espai inclusiu i còmode Baila: "Aquestes iniciatives reflecteixen el nostre compromís amb la sostenibilitat, la inclusió i la millora contínua dels serveis"

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

Newsletter