El PSPV de Benicàssim ofereix diàleg a Susana Marqués per a aprovar els pressupostos "i acabar amb la paràlisi de l'equip de govern"

El portaveu socialista lamenta que la localitat no compte amb un full de ruta clar per a 2022 per la guerra oberta d’egos entre l’alcaldessa i la líder de Ciutadans, Cristina Fernández

General 07 de junio de 2022 Redacció Redacció
Miguel Alcalde

El PSPV-PSOE de Benicàssim tendeix la mà a l’alcaldessa de la localitat, Susana Marqués (PP), per a tancar un acord per a l’aprovació dels pressupostos de 2022. El portaveu socialista, Miguel Alcalde, emplaça a la líder popular a convocar una reunió per a pactar, “sense línies roges”, les inversions urgents a realitzar en el municipi “perquè el que ara interessa és que Benicàssim tinga un projecte clar i definit malgrat que no el compartim al cent per cent”. En opinió d’Alcalde, “els i les socialistes hem vingut per a ser útils i per resoldre els problemes de la gent, no per a posar pals a les rodes”. “Plantejarem el diàleg com a via de solució al conflicte polític que es viu a la nostra població”.

“Portem quasi mig any esperant uns comptes que haurien de servir de palanca per a reactivar l’economia després de dos anys de pandèmia i per a contrarestar els efectes de la crisi provocada per la invasió d’Ucraïna”. Miguel Alcalde sosté que “els pressupostos són la principal ferramenta de direcció política d’un govern i a Benicàssim es fa palés que aquest no funciona”.

El representant socialista ha demanat “altura de mires” i que es deixe de costat “l’enfrontament personal i polític” que protagonitzen Marqués i la líder de Ciudadanos, Cristina Fernández, perquè acaba minant el desenvolupament futur de la nostra localitat”. “Hi ha projectes paralitzats per la falta de pressupost i això no ho podem tolerar”.

Alcalde ha advertit que “si Marqués no té la voluntat d’aconseguir un acord de pressupostos reclamarem la seua dimissió i la de Cristina Fernández perquè donen pas als que sí que estem disposats a treballar pel futur del nostre poble”.

Te puede interesar
Lo más visto