Almenara presenta la programació commemorativa del dia de l'orgull LGTBI+

Hi haurà conferències, exposicions, sopar popular, actuacions musicals, màster class esportiva, activitats infantils i actes institucionals

Cultura 08 de junio de 2022 Redacció Redacció
CARTELL 2022 (004)

Amb el lema “Almenara orgullosament diversa” l'Ajuntament d'Almenara ha presentat la programació commemorativa del Dia de l'Orgull LGTBI+ que començarà divendres que ve, 10 de juny, i acabarà el 8 de juliol amb una sèrie d'activitats diverses en diferents àmbits amb l'objectiu de fomentar la igualtat. 

Així, divendres que ve, David Guerrero González, periodista, escriptor i activista social, realitzarà dues conferències a partir de les 9.30 del matí en la Sala d'actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire. La primera estarà dirigida als monitors i monitores de la Regidoria d'Esports i al professorat del Centre FPA Paulo Freire i portarà per títol “El gènere i la diversitat LGTBI en l'esport”, mentre que la segona tindrà com a destinatari l'alumnat del CEIP Juan Carlos I i de l'IES Almenara i portarà per títol “La influència dels estereotips de gènere en l'esport”. L'acte estarà organitzat per la Regidoria d'Igualtat.

Els actes continuaran el dilluns 20 de juny amb l'obertura en el CMC Paulo Freire de l'exposició fotogràfica “Imatges de l’Arc de Sant Martí” a càrrec del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL). La mostra estarà oberta fins al 31 de juliol i es podrà visitar de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16.30 a 20.30 hores. La mostra està organitzada des de la Regidoria de Cultura.

El dijous 23 de juny a partir de les 21 hores, arribarà el sopar popular amb posterior festa titulada “Nit de Sant Joan. Orgullosament diversa” en la qual la Falla Plaça els Pescadors oferirà degustació de sardines i sagnia. A més en el mateix recinte faller a les 23 hores Drag Divax presentarà el “Drag Xou” per a culminar la vetlada amb una discomóvil a càrrec d'Ángel Vidal i Dj’s Serrano. L'acte està organitzat i patrocinat per la Falla Els Pescadors i l'Ajuntament d'Almenara.

El dimarts 28 de juny, dia de l'Orgull LGTBI, es realitzarà l'acte institucional enfront de l'Ajuntament, amb la tradicional lectura del manifest. A més es penjaran les banderes LGTBI+ i Trans.

El dissabte 2 de juliol arribarà la “Pride Party”, una màster class de botes de rebot amb temàtica LGTBI+ a càrrec de Vanity Fit. La cita serà a les 19.30 hores en l'Aparcament Municipal de la Platja Casablanca d'Almenara. L'acte està organitzat des de la Regidoria d'Esports.

Finalment, el 8 de juliol, se celebrarà el “Dia de la Diversitat” amb tallers, activitats i photocall per al públic infantil amb la participació de l'alumnat dels Escoles d’Estiu. L'acte estarà organitzat des de la Regidoria de Joventut.

Te puede interesar
Lo más visto