Vidal: “El Fadrell haurà de respondre per mantindre a Martínez Escutia sabent la seua no compatibilitat per a dirigir la Banda”

El portaveu de Cs apunta a un “presumpte delicte” de prevaricació administrativa per part del Tripartit

Política 09 de junio de 2022 Redacció Redacció
4

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal ha indicat que el Fadrell “haurà de respondre per mantindre a Martínez Escutia sabent la seua no compatibilitat per a dirigir la Banda Municipal”.

“Hui sabem pels mitjans el que a nosaltres no ens responen”, ha apuntat Vidal i és que Martínez Escutia continua dirigint la Banda de Música a pesar que haja confirmat la seua incompatibilitat amb el seu lloc de professor en el Conservatori Mestre Tárrega. “És inadmissible” que l'equip de Govern diga que l'expedient disciplinari no li eximeix de cessar de les seues funcions. “En Cs entenem que si el Fadrell ho sanciona amb un expedient és perquè ha comés una falta molt greu, de les tipificades en l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic i per això no pot romandre un segon més en el seu lloc”. No obstant això, “el Fadrell ho defensa -ha continuat dient Vidal- malgrat donar-li 5 dies de cortesia després de conéixer la seua incompatibilitat perquè poguera triar, i sense saber quina va ser la seua decisió, a la vista dels fets, el Tripartit ho manté convertint-se en còmplice i màxim responsable d'un presumpte delicte de prevaricació administrativa”.

L'edil de Cs, ha trasllat que l’equip de Govern “no necessita oposició perquè se la fan soles. Ells mateixos es descobreixen”. “Ells mateixos estan reconeixent que el termini dels cinc dies va ser mentida i que la publicació de les bases per a l'elecció d'un nou director, és un altre embolic”, ha matisat Vidal.

Finalment, el responsable de Cs ha criticat a la Sra. Barabás per “tractar-nos de ximples en la Comissió quan li interpel·lem i ens respon amb contes, farses i mentides”.

Te puede interesar
Lo más visto