El Consell aprova un conveni amb la UV i l'UJI per a la creació de la Càtedra 'Carme Miquel'

A través d'aquest conveni, la Conselleria aporta, en total, 70.000 euros

Educació 10 de junio de 2022 Redacció Redacció
2019-julio-Balance-rectorado-UJI-1

El Ple del Consell ha aprovat un conveni entre la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport amb la Universitat de València-Estudi General (UV) i la Universitat Jaume I de Castelló (UJI).

A través d'aquest conveni, la Conselleria aporta 70.000 euros, 35.000 euros per a cada una de les universitats.

Aquesta col·laboració té com a objectiu la creació i la regulació del funcionament de la Càtedra Interuniversitària de Transformació Educativa 'Carme Miquel', per a contribuir a impulsar la investigació, la formació i la reflexió al voltant del món de l'educació no universitària.

En l'àmbit d'aquest conveni es desenvoluparan una sèrie de jornades de difusió de pràctiques educatives innovadores, de reflexió i divulgació educativa sobre l'activitat docent i els reptes de futur del sistema educatiu amb la denominació d'escola d'estiu, així com el foment lector.

A més, es crearà un grup d'investigació acadèmica universitària en matèria de metodologies innovadores, pedagogia i pràctica docent.

També es generaran xarxes de professorat no universitari a fi d'implementar moviments actius d'innovació educativa, així com fòrums de discussió, amb la participació de docents i investigadors de les universitats implicades en el conveni.

Les càtedres institucionals i d'empresa són la manera més adequada de formalitzar una col·laboració qualificada, àmplia i duradora entre la universitat i entitats, institucions i organitzacions.

Te puede interesar
Lo más visto