El centre FPA Paulo Freire d'Almenara aposta per una programació lúdica i esportiva per las mesos d'estiu

Les inscripcions per a participar en els cursos i tallers estaran obertes fins al 30 de juny

Cultura 10 de junio de 2022 Redacció Redacció
ZUMBA

Fins al pròxim 30 de juny està obert el termini per a les inscripcions per a participar en els cursos d'estiu del Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire d'Almenara, que renova la seua aposta estival “amb tallers i cursos en els quals l'esport i el vessant lúdic prendrà protagonisme per a aquests mesos de descans en l'acadèmic” segons ha explicat el director del Centre FPA Paulo Freire, Juan Pedro Navarro.

Així a partir del 4 de juliol començarà la programació en la qual dins de l'àmbit dels adults es poden trobar les classes de ioga que es realitzaran els dilluns i dimecres a les 9.30 del matí en el Passeig Marítim d'Almenara. També s'ofereix un pack conjunt que inclou la popular zumba, tabata i entrenament, activitats que es realitzaran al pati de l'IES Almenara. Ací, la persona interessada podrà optar per sessions i esports, agafant 2, 3 o 4 dies a la setmana de participació. Finalment, dins d'aquest àmbit també s'inclouen els pilates, amb dues sessions setmanals en el Centre FPA Paulo Freire i altres dos en el Centre Social Miguel Hernández de la Platja Casablanca.

A més, també en el Centre Social Miguel Hernández s'oferiran classes de guitarra i ukelele, tant per a adults com per a xiquets i xiquetes. També en el mateix espai, dins de la programació infantil s'oferiran tallers de pintura i manualitats, així com de Funky hip hop. 

Finalment destacar que aquest estiu es mantindrà la iniciativa de les classes d'espanyol per a ucraïnesos i ucraïneses que es desenvoluparan en el Centre Social Miguel Hernández, iniciativa que ha tingut un notable èxit.

Te puede interesar
Lo más visto