Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La comissió de seguiment del Pla d'Igualtat de Benihort ja està en marxa

Són dèsset les mesures en matèria de conciliació laboral, promoció o formació

General 10 de junio de 2022 Redacció Redacció
20220523_111606

El nou 'Pla d'Igualtat' que encamina a Benihort en la igualtat d'oportunitats, continua en marxa amb l'assessorament de Intercoop Consultoria, el suport de la pròpia empresa i de la representació legal de les persones treballadores.

Són dèsset les mesures en matèria de conciliació laboral, promoció o formació, les que s'implantaran en el primer any i seran auditades per part de la Comissió de Seguiment. Així ho ha afirmat la tècnica de Recursos Humans de Intercoop Consultoria, Clara Rosat Tíscar.


La cooperativa benicarlanda va establir el compromís de desenvolupar un nou Pla d'Igualtat al juliol de 2021. A l'octubre es va crear la Comissió d'Igualtat, mentre que al desembre es va dur a terme el diagnòstic.

Una vegada establides les primeres mesures que s'implantaran, la Comissió Negociadora d'Igualtat ha donat pas a la Comissió de Seguiment. Aquesta nova comissió té la funció d'analitzar el desenvolupament del pla i d'examinar en quina mesura s'està avançant amb aquest.

Es preveu que el nou Pla d'Igualtat de Benihort finalitze al maig de 2025.

Te puede interesar

Carnaval 2023

Orpesa es prepara per a celebrar el Carnestoltes

Redacció
General 13 de febrero de 2023

El municipi d'Orpesa es prepara per a acollir una de les cites més acolorides i divertides del calendari. El Carnestoltes torna a la localitat amb una àmplia programació per als dies 24 i 25 de febrer.

Lo más visto

Newsletter